2777
2789
عنوان

دارم لواشک میدرستم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه با خود میوه ها بریز خیلی نه،شاید یک سوم،چون اب میندازه،نمک و شکر و یکم بزن،وقتی له شد بریز تو ابک ...

ببین همین نکته رو نفهمیدم. 

خب تو قابلمه میشه وختی سرد شد هسته شو جداکنم و نریزم ابکش. بخاطر اب ترش میوه ها میگم ک هدر نره. چتوره؟

ببین همین نکته رو نفهمیدم.  خب تو قابلمه میشه وختی سرد شد هسته شو جداکنم و نریزم ابکش. بخاطر ا ...

نهههه ببین زیر ابکشت حتما یه ظرف بزاار نکه ابشو دور بریزی،،بریز تو ابکش،قشنگ فشار بده،،عصارش در بیاد،هسته هاشو بریز دور بقیه مونده ته ابکشو بریز تو ظرف زیریش که پر آب شده،،همشو با هم یا له کن یا بریز میکسر،همشه و اون ابش نریزی دورااا،متوجه شدی عزیزم

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
حیف هلو انجیری نیست لواشک بشه؟ 😢😭

خوووشمزس،فک کن پاییز که نیس میشینی لم میدی کنار بخاری لیس میزنی لواشکتو،،😂😂بهعشق اون لحظه دارم درست میکنم

کیلویی 35 تومن 😣

نه،،میوه لواشکی خریدم،،کیلویی ده تومن چون یکم نرم تر بودن صندوقی برداشتم،کلش شد ۷۵تومن،یه قابلمه بزرگ،اونجوری که نمیصرفه خواهر

خوووشمزس،فک کن پاییز که نیس میشینی لم میدی کنار بخاری لیس میزنی لواشکتو،،😂😂بهعشق اون لحظه دارم درس ...

نوش جونتون بشه🌹 ولی من عاشق هلو انجیری ام نمیتونم تصورش کنم بریزم ش تو قابلمه باید درجا خورده بشه 😭😆

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
نه،،میوه لواشکی خریدم،،کیلویی ده تومن چون یکم نرم تر بودن صندوقی برداشتم،کلش شد ۷۵تومن،یه قابلمه بزر ...

وااای به به ...نووووووش جاااااان. ..عجب خانوم با سلیقه و کدبانویی...😍😘❤❤

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
وااای به به ...نووووووش جاااااان. ..عجب خانوم با سلیقه و کدبانویی...😍😘❤❤

زنده باشی،میدونی چقد زیاد میشه لواشکه شاید سه چهارتا سینی بزرگ،،خیلی میصرفه،،بعدم خوشمزس،پسرامم دوس دارن بزا حداقل چیز خوب بخورن

خوووشمزس،فک کن پاییز که نیس میشینی لم میدی کنار بخاری لیس میزنی لواشکتو،،😂😂بهعشق اون لحظه دارم درس ...

وای غش کردم واس اینهمه احساس

بشه پاییز باز تاپیک بزنی با یه دنیا دلخوشی. بیای بگی کنار بخاری داری لواشک میخوری خونه دلتم گرم گرمه ان شالله. 

رو سینی اول سلفون میندازی یا همین پلاسیک عادیا. 

بعد الان درس کنی تا پاییز کجا نگهش میداری گلم. 

ک خراب نشه ینی. 

زنده باشی،میدونی چقد زیاد میشه لواشکه شاید سه چهارتا سینی بزرگ،،خیلی میصرفه،،بعدم خوشمزس،پسرامم دوس ...

هم خوشمزه هم جزو تنقلات سالمه...به جای پفک و چیپس. .

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹