2777
2789
عنوان

دارم لواشک میدرستم+عکس

2081 بازدید | 57 پست

سلام عزیزای دلم،،نخندینا😂دارم لواشک درست میکنم،یه بار درست کردم عالی شد،،دیگه جو گرفت منو این بار پونزده کیلو دارم درست میکنم،،😂الان براتون عکسشو میزارم داره میجوشه

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

به به منم درست کردم شبیه این آلوچه های بیرون شده 😋😋

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به به، نوش جونتون 😋

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
به به نوش جانت به منم یاد بده با فوت فناش 

من هلو انجیری و الو و هلو معمولی ریختم،،روش اب یه مقدار،،یکم رب انار خونگی یکم نمک یکم شکر،میزاری قشنگ نرم شه،،بعد بریزتو ابکش خنک که شد،هسته هاشو جدا کن بریز میکسر یا خودت با پشت قاشق له کن،،بریز تو سینی،،بزا دو سه روز تو افتاب،بعدش نوش جووون کن

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
جدی،چیا زدی توش بگو تا نجوشیده بریزم،،نوش جون البته

آلوهارو جوشوندم از آبکش رد کردم دوباره گذاشتم رو گاز بعد لواشکهایی که از قبل داشتمو ریختم توش و نمک زدم و ریختم رو سلفون و گذاشتم جلو آفتاب

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲