2777
2789
عنوان

دارم لواشک میدرستم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 57 پست
آلوهارو جوشوندم از آبکش رد کردم دوباره گذاشتم رو گاز بعد لواشکهایی که از قبل داشتمو ریختم توش و نمک ...

اعع،چه جالب،لواشکای قبلیووووو،،چه فنی زدیااا،برم بریزم منم😅

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
به به...خسته نباشی. ..آب زیاد نریختی؟ یا خودش آب انداخته؟ زیرش کم کن درش ببند زودتر میوه ها له بشه

خودش انداخته،،چشم میزارم،مرسی😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعع،چه جالب،لواشکای قبلیووووو،،چه فنی زدیااا،برم بریزم منم😅

آره خیلی لعابدارش میکنه و خوشمزه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
الو،هلو انجیری هلو معمولی یه چندتا سیبم ریختم،همینجوری الکی😜

هلو داره شیرین نمیشه ؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
هلو داره شیرین نمیشه ؟

نمک و شکر میریزیم و رب انار یکم،نه اصلا کااامل شبیه بیرونیا،،نه ببخشید،،خوشمززززه تر،،واقعا خوشمزه تر،،امتحانش کن یبار به چندتا دونه

من هلو انجیری و الو و هلو معمولی ریختم،،روش اب یه مقدار،،یکم رب انار خونگی یکم نمک یکم شکر،میزاری قش ...

ممنون

ببین اب بجوشه تو قابلمه وختی بجوش اومد میوها بریزم توش. یا از اول کار بریزم...

میزان نمک و شکرش سلیقه ایه اره؟

ابکش هم باید کرد؟ وچرا ابکش. 

نمیشه توهمون قابلمه له بشن؟

وای مرسی گفتی،،برم بریزم پس،،،❤❤

امیدوارم برا شما هم خوشمزه بشه نوش جون فقط ممکنه ترش بشه  ها مال من که ترش و نمکی شده 😋😋

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
امیدوارم برا شما هم خوشمزه بشه نوش جون فقط ممکنه ترش بشه  ها مال من که ترش و نمکی شده 😋😋

من عااااشق ترشم،تا دلت بخواد رب انار زدم بهش،شیرین که خوب نیس،باید وقتی میخوری کل صورتت جمع شه😂😂😂

من عااااشق ترشم،تا دلت بخواد رب انار زدم بهش،شیرین که خوب نیس،باید وقتی میخوری کل صورتت جمع شه😂😂😂

آفرین👌👌👌👌

ممنون ببین اب بجوشه تو قابلمه وختی بجوش اومد میوها بریزم توش. یا از اول کار بریزم... میزان نمک و ش ...

نه با خود میوه ها بریز خیلی نه،شاید یک سوم،چون اب میندازه،نمک و شکر و یکم بزن،وقتی له شد بریز تو ابکش هسته هاشو جدا کن میکسر بریز که کاامل یه دست شه،اونجا بچش باز خواسی اونجا بهش نمک بزن

نمک و شکر میریزیم و رب انار یکم،نه اصلا کااامل شبیه بیرونیا،،نه ببخشید،،خوشمززززه تر،،واقعا خوشمزه ت ...

دلم خواست

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪