2777
2789
عنوان

دارم لواشک میدرستم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 57 پست
رو سینی اول سلفون میندازی یا همین پلاسیک عادیا.  بعد الان درس کنی تا پاییز کجا نگهش میداری گلم ...

والا پلاستیکم میشه،کیسه فریزر نازک ببر پهن کن،یا یه دستمال کاغذیو یه قطره روغن بزن کف سینی بکش،یه قطره ها،،من خشک میشه میبرمش مربعای کوچیک کوچیک تو زیپ کیپ تو فریزر،قشششنگ ترو تازه میمونه،،هر وقت بخوام ده دقیقه قبلش در میارم انگا تازه تازه

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هلو انجیری و الو و هلو معمولی ریختم،،روش اب یه مقدار،،یکم رب انار خونگی یکم نمک یکم شکر،میزاری قش ...

بعدش از صافی رد کردی و باز جوشوندی رو سینی روش گلپر بزن 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
وای غش کردم واس اینهمه احساس بشه پاییز باز تاپیک بزنی با یه دنیا دلخوشی. بیای بگی کنار بخاری داری ل ...

وای الهی قربون قلب مهربونت،با این انرژی خوبتم بشم،ایشاالله ته ته دلت فقط خوشی و خوشبختی باشه

والا پلاستیکم میشه،کیسه فریزر نازک ببر پهن کن،یا یه دستمال کاغذیو یه قطره روغن بزن کف سینی بکش،یه قط ...

چربش کنی دیگه نایلون نمخاد. 

ممنون واقعا بابت وقتی ک گزاشتی. 

گوارای وجودتون این لواشکا گلم 

گلپر،،اع،،خوب میشه،،نشنیده بودم چه جالب😍

اره ملس ی حالت ترش داره مزه میده بهش بپاش روش 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
چربش کنی دیگه نایلون نمخاد.  ممنون واقعا بابت وقتی ک گزاشتی.  گوارای وجودتون این لواشکا ...

نه اصلا،یکم چربش کن،راسی یادم رفت بگمت،نگا دو تا سه روز بزار تو افتاب قشنگ،قشنگ روش نور باشه،بعد سه روز خشکه تقریبا،برش گردون با دستت،اونوریش کن فقط یه روز بمونه،اونورشم خشک شه،یه روز بسشه اونطرفش،،تقریبا میشه چهار روز،،مرسی ازمحبتت مهربون

میگم از ابکش ک رد کردین مجددا میجوشونید تو قابلمه که غلیظ شه. اره؟

بله