2777
2789

از اینکه به خواهرم حسادت میکنم حالم از خودم بد میشه همه ارزوی منو زندگی میکنه خوشبخته من عاشق خواهرزادم هستم ولی منم دلم میخواست پسر دار میشدم برا خدا کار سختی بود یه پسر سالمم به من بده اخه البته دخترم همه زندگیمه اول اولویتم دخترمه و سلامتش ولی دلم یه پسرم میخواد چیکار کنم اینقدر با حسرت به خواهرم نگاه نکنم یعنی فهمیده

خب الان مشکل چیه

بچه دار نمیشی؟؟؟

بنظرم اینا از بیکاریه

قشنگ یه معظل برا خودت پیدا کردی

نشخوار فکری شده برات

حالا پسر نداشته باشی

یسریم دختر ندارن

چیشده مگه

اگر خیلی دوست داری و مایلی بچه پسر داشته باشی

آی وی اف 🫴🏻

تعیین جنسیت کن

و جنین پسر بگو انتقال بدن همین

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر چه مزیتی داره که فکر میکنید دختر نداره؟واقعا قصد توهین ندارم برام سواله ،

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

ی جوری گفتی فکر کردم ازرواج نکردی بچه دار نمیشی یا چی

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خب الان مشکل چیهبچه دار نمیشی؟؟؟بنظرم اینا از بیکاریهقشنگ یه معظل برا خودت پیدا کردی نشخوار فکری شده ...

عزیزم دکتر رفتیم با ای یو ای تعیین جنسیت اقدام کردیم موفق نبود همسرم دلسرد شده

خواهرمن دوتا دختر داره ،اینقدر پسرمو دوست داره ک پسرم بهش میگه مامان،وقتی بهش میگه مامان خیلی ذوق میکنه شماهم هرموقع این افکار اومد سراغت سرتو به کاری گرم کن ک حواست پرت بشه

حسادت نمیکنین شما حسادت یعنی اون نداشته باشه دور از جونتون قبطه میخوری عیبی نداره ان شاءالله به شماهم پسر بده خداجون

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭