2777
2789
عنوان

شوهرم بهمـ تهمت زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 73 پست
نمیتونم جدیدا آدرسش عوض کرده فهمیده من شک کردم ب هیچ وجه سر قرار نمیاد میترسه

اگه اینجوریه ک باید بیشتر بهش شک کنی.هرجور شده بکشونش سرقرار بعد ب دوستت.خواهرت.یا...بگو تعقیبش کنه.زرنگ باش.فکر آیندت باش

خب میگم اگه توهی التماس کنی وعقب بکشی بگی نه نکردم حتما باور نمیکنه دست پیش بگیر وسروصدا راه بنداز ت ...

پدرشو درمیارم بزار بیاد 

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که زنع به ناحق داره آبروی منو میبره

خب تو هم ساکت بشین بزار اون بگه .

حالشو بگیر .

زنگ بزن پدرشو در بیار حتی برو ۱۱۰ پلیس ببر در خونش اجازه نده پشت سرت حرف بزنه و مجبورت کنه ب طلاق

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
تو اصلا حرف طلاق نزن فعلا گلی  چرا زندگی خودت و خراب کنی و بکشی کنار شاید اون خانوم در کمین زن ...

خب چیکار کنم به شوهرم گفتمـ میرم گفت رفتی دیگه پاتو نزار اینجا

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
وای ببخشید 🤣🤣🤣🤣🤣

خنده داره؟؟به خدا خسته م

به خدا همش دارم سرش غر میزنم اصلا انگار صدام نمیشنوه

چیکار کنم؟؟چجوری میتونه نشنوه و گریه های منو نبیته

میشه به منم بگیذ منم مثل اون بشم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
اگه اینجوریه ک باید بیشتر بهش شک کنی.هرجور شده بکشونش سرقرار بعد ب دوستت.خواهرت.یا...بگو تعقیبش کنه. ...

دارم رو مخش کار میکنم ک دلم تنگ شده بیام مشهد پیشت اصلا محل نمیده میگم تو بیا میگه مادرم مریضه از دروغ...قبلا هر ماه همو میدیدم

خب چیکار کنم به شوهرم گفتمـ میرم گفت رفتی دیگه پاتو نزار اینجا

غلط کرده .ببخشیدا حرصم گرفت 

با شوهرت بشین منطقی حرف بزن اگر تا میای رو در رو صحبت کنی عصبی میشه بهش پیامک بزن همه چی و توی پیام بگو .ب شوهرت بگو تو ب اعتماد نداری بگو مدرک درست و حسابی بیاره .اون میخواد زندگی مارو خراب کنه ...از این حرفا بزن شوهرت و بکش طرف خودت بعدش حال اون عنتر خانوم و بگیر 

خنده داره؟؟به خدا خسته م به خدا همش دارم سرش غر میزنم اصلا انگار صدام نمیشنوه چیکار کنم؟؟چجوری میت ...

بمیرم .🥲

دکتر ببر خب

قرص ضد نفخ به گوزو خان بده خب 

یا از بالا یا از پایین صدا میده

برداشته پروفسوری گذاشته،نمیکنه یکم کوتاه کنه

میگه به زوری لب بده یا بوس میکنه،عین سوزن میره تو پوستم و آذیت میشم

هعی میگم قدش کوتاه کن

انگار نمیشنوه

اصلا آنقدر غر زدم اصلا صدام نمیشنوه

چرا من نمیتونم مثل اون بیخیال باشم؟؟چجوری میتونه خودش به ناشنوایی و بی خیالی بزنه

قشنگ از ریلکسیش معلومه عین خیالش نیست

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش