2777
2789
مال من گر گرفتگی بود طوری ک ببخشید لباسامو تمام درمیاوردم زیر کولر دراز میکشیدم انگار از درون داشتم ...

اوه منم خیلی گرمایی شدم مخصوصا از ماه سوم دیگه حس میکردم درونم شعبه 2 جهنمه. یخ قورت میدادم سرد بشه راه مری🥲😂 دیگه اون گرما از تنم در نرفت متاسفانه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مال من گر گرفتگی بود طوری ک ببخشید لباسامو تمام درمیاوردم زیر کولر دراز میکشیدم انگار از درون داشتم ...

دردت فرق داشت با درد پریود ؟ 

چقد گذشت از تایمت 

چقد اقدام بودی؟ 

منم دو سه شبه که از موعدم گذشته گر گرفته ام 

نصف شب پامیشم آب یخ میخورم 

در تراس باز می‌زارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه منم خیلی گرمایی شدم مخصوصا از ماه سوم دیگه حس میکردم درونم شعبه 2 جهنمه. یخ قورت میدادم سرد بشه ...

وای منم هی ب شوهرم میگفتم من تب دارم، دارم اتیش میگیرم منو مسخره میکرد😐😂

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

نه دگ هشت ماهه نشده دو سه ماهه بیبی هم نمی‌زنم علائم این ماهم هم عین علائم پریوده

خدارو چه دیدی شاید این ماه شد🙃 منم 8ماه اقدام بودم بعد 3ماه تحت نظر دکتر بودم، ماه چهارم شرایط رحم برای قرص و آمپول مهیا شد، استفاده کردم ولی میگفتم ماه اول عمرا جواب بده. بیخیال بودم . دقیقا وقتی فکرشو نمیکنی میگیره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دردت فرق داشت با درد پریود ؟ چقد گذشت از تایمت چقد اقدام بودی؟ منم دو سه شبه که از موعدم گذشته گر گر ...

من ماه دوم اقدام بودم یه روز قبل پریودم این علامتارو داشتم فک میکردم میخوام پری شم ولی نشدم یه روز بعد موعدم بی بی زدم یه هاله پررنگ افتاد، شمام انشاله که هر چی بخوای همون بشع عزیزم🌹

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️