2777
2789
عنوان

شوهرم بهمـ تهمت زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو مدرک بیار.

و اینک زنگ بزن ب اون خانوم قشنگ بشور بندازش روی بند و بگو ازش شکایت میکنی یکمی تهدیدش کن تا دیگ از غلطا نکنه .حالشو بگیر اگر کوتاه بیای دو روزه دیگ باز میاد ی چیز دیگ میگ اول حساب اون زنیکه رو برس بگو میکشونه دادگاه تا دیگ تهمت نزنی 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
من کاری نکردم که مدرک داشته باشه اخه میگه چرا سه چهار سال پیش که هممونم تو گروه بودیم اون موقع هم چت ...

ببین اگه خصوصی چت کردی آره فرق داره ولی اگه تو گروه بودی غلط کرده اینحرفو زده بگو مثلا گفتم سلام خوبی این شد رابطه؟اونم چهارسال پیش 

من بودممثل خودش سلیطه میشدم ابروشو میبردم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
محکم برخورد نکنی قافیه رو باختی جمع کن برو خونه‌مدرت بگو فردا با بابام میرم دادگاه اعاده حیثیت توضیح ...

بابا ندارم مامانمم همش میگه هیچی نگو بساز

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
خیلی بدم اومد ازش 

خب میگم اگه توهی التماس کنی وعقب بکشی بگی نه نکردم حتما باور نمیکنه دست پیش بگیر وسروصدا راه بنداز تا اون باشه دیگه هرچی باور نکنه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
بابا ندارم مامانمم همش میگه هیچی نگو بساز

تو اصلا حرف طلاق نزن فعلا گلی 

چرا زندگی خودت و خراب کنی و بکشی کنار شاید اون خانوم در کمین زندگی تو .

در عوضش کاری کن دیگ کسی جرئت نکنه بهت تهمت بزنه

چرا ما زن ها قربانی بچع شدیم چرااا

من دارم میمیرم از دستش

وای خدا جلو یه گوز رو نمیتونه بگیره

به خدا دارم گریه میکنم فقط

یا میگه سردی خوردم یا میکه زمبن سرد نشستم یا باد دار بوده

خب اون کوفت رو منم خوردم چرا من نمی گوزممم؟؟؟

خدایاااا چرا این آنقدر کثیفه😭😭😭خدایا یه ژیلت نمیکشه به خودش

خدایا دارم بالا میارم منو بکش از دست این

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
چرا ما زن ها قربانی بچع شدیم چرااا من دارم میمیرم از دستش وای خدا جلو یه گوز رو نمیتونه بگیره به ...

وای ببخشید 🤣🤣🤣🤣🤣

بهش بگو مدرک بیار. و اینک زنگ بزن ب اون خانوم قشنگ بشور بندازش روی بند و بگو ازش شکایت میکنی یکمی ت ...

فعلا که زنع به ناحق داره آبروی منو میبره

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
نمیتونم جدیدا آدرسش عوض کرده فهمیده من شک کردم ب هیچ وجه سر قرار نمیاد میترسه

موندم چجور با راه دور دوس شدی اگه قصدت ازدواجه بگو بیاد اگه نه کات کن ارزش نداره رفاقت حالش به اینه که تو یه شهر باشی قرار بزاری بیرون بری

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖