بعد تا الان هیچ مشکلی نداشتم. حتی تب . کلا عادی عادی. الان قفسه سینه ام درد میکنه چکار کنم بهتر بشم. کلا برای بعد تزریق اگر توصیه ای دارین راهنمایی کنید ۲۷سالمه
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
مایعات گرم .سوپ و ابمیوه .استراحت تا چند روز اصلا بیرون نرو و خیلی مراعات کن
چشم. آخه هرجا خوندم درد قفسه سینه جز علائم نبود. برای همین نگران شدم
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
من دیروز آسترازنکا زدم دیشب تب و لرز و بدن درد و سردرد داشتم الان خوب شدم ولی منم قفسه سینم هنوز درد ...
ببرای ما اجباری سینوفارم زدن. پس درد قفسه سینه هم طبیعی هست؟ یکم نگران شدم چون جایی این ننوشته بود. من علامت دیگه چیزی ندارم اصلا
آب هویج و قرص جوشان ویتامین سی بگیر و بخور جوری که زیاد بری دسشویی..بعدشم کمپدس یخ بزار تا ۲۴ ساعت.۱۰ مین بزار ۱۰ مین بردار.خیلی درد رو کم میکنه..من واسه مامانم اینکارو انجام دادمو حالش خوبه خوب بود
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
آب هویج و قرص جوشان ویتامین سی بگیر و بخور جوری که زیاد بری دسشویی..بعدشم کمپدس یخ بزار تا ۲۴ ...
هیچ درد و هیچ علامت دیگه ای ندارم. فقط قفسه سینه ام یکم فشار روضه نفش میکشم درد میگیره