2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر سر یه بسته چیز 😂

5957 بازدید | 168 پست

شاگرد سوپری سفارش میاره دم خونه زنگ زدم خرت و پرت و یه بسته نوار بهداشتی مارک خاص سفارش دادم 

شوهرم رفت کیسه هارو دم در گرفت  اونم درآورد قیامت به پا کرد 

که آبرو نداری چطور روت شد سفارش دادی؟ الان همه میفهمن زنم چه مرگش شده منم حاضر جوابی گفت درد گفتم مرض رو دلت  چند ماهه قهرم حرف نمی‌زنیم با هم خلاصه عصبانی شد بسته رو تیکه تیکه کرد و با عصبانیت خیلی جدی  گفت درشو گل بگیر 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا شوهرت چرا این همه شلوغش کرد چی شده مگه   ازین به بعد به خودش بگو بگیره 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خنده دار نبود باید براش گریه کرد که چقدر ذهنمون عقبه که پد بهداشتی خواستن بی ابروییه پریود شدن خجالت داره زشته واقعا متاسفم طبیعت بدنه خانوماس حالا همه بدونن چیه اقا غیرتی میشه؟؟؟؟به غیرتش برمیخوره؟؟

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

سر این چند ماهه قهرین؟ من چند وقته اینترنتی میگیرم این سری از ترب گرفتم

هزینه ارسال میدین؟

حس میکنم نمی ارزه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)