2777
2789

ما سر اختلافات زیاد کات کردیم

ااماااااا 

هر چند وقت یک بار میاد و میگه به من هنوز احساس داره و نمیتونه ترکم کنه و ...

دلایل جداییمون این موارد بود :

اول اینکه ایشون ساکن یه کشور دیگه هستش و من ایران 

و دومی و اصلی ترین دلیل اینکه اون یه سری انتظارات( ج ن س ی ) از پارتنرش داره که من به هیچ وجه قبل از ازدواج اینا رو نمیپذیرم 

حالا ایشون هر چند وقت یک بار میاد و این بار دیگه خیلی عجیب بود میگفت منتظرم بمون تا من بیام ایران و رسمیش کنیم یعنی ازدواج 

که من بازم گفتم نمیشه اینجوری و تو میخوای خط قرمزامو رد کنی و ... 

ما یک سال و نیم در ارتباط بودیم 

و هرروز صحبت می‌کردیم

این شیش هفت ماه اخیرم که همش به کات و دعوا گذشت اما همش برمیگرده

با اینکه میدونم اطرافش چقدر دختر راحت و زیبا هست که میتونه بی‌دردسر با اونا وقت بگذرونه (درخواست عکسای باز و رابطه داره اوایل نداشت بعد از شیش ماه دیگه میگفت چون دوریم برام عکس بفرست که من گفتم نه اصلا)

به نظرتون این آدم منو دوست داره واقعا؟؟؟؟

متاسفانه من با اینکه پسش میزنم اما هنوزم تو فکرشم 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی با اونا وقت نمیگذرونه ؟دوربین روش نصبه 24 ساعته !

میگم با اونا هم وقت میگذرونه قطعا ولی چرا همش برمیگرده 

اون که میدونه جواب من نه قطعیه به خواسته‌هاش 

این بارم که اومد گفت بیا عقد رسمی کنیم 

یعنی به خانواده بگیم

نه واقعا دوست نداره وقتایی هم که میره سرش جای دیگه گرمه اگه واقعا دوستت داشت قطعا ب خواستت احترام می ...

دقیقا منم همین باورو دارم 

اگه دوستم داشت به خط قرمزم احترام میذاشت 

ولی همش میاد با اینکه میدونه من نه قطعیه جوابم به خواسته‌هاش 

چرا انقدر پیگیره پس؟ 

میگم با اونا هم وقت میگذرونه قطعا ولی چرا همش برمیگرده اون که میدونه جواب من نه قطعیه به خواسته‌هاش ...

اگ پولشو داری برو ی روانشناس درموردش با روانشناس حرف بزن هرچی اون بگه درسته بیخودی وقت خودتو تلف این آدم نکن

آب نمک یا تفزیح و‌سرگرمی

یعنی به خاطر تفریح هفت هشت ماهه هر ماه زنگ میزنه یا پیام میده و میگه دلش برام تنگ شده ؟ 

منم جواب نمیدم یا رد میکنم 

نمیفهممش اصلا 

دوستم میگه دوست داره ولی رابطه هم میخواد بعد تو رابطه رو نیستی میره سراغ بقیه ولی دلتنگت میشه 

یعنی به خاطر تفریح هفت هشت ماهه هر ماه زنگ میزنه یا پیام میده و میگه دلش برام تنگ شده ؟ منم جواب نمی ...

خب راهتون دوره چه رابطه ای ؟ 

چت .. منظورته که اونو با خیلیا انجام میدن 

مردا دوست دارن هرکب باهاشون در ارتبتطه و داشته باشن 

مردا یسری اقینن

خب راهتون دوره چه رابطه ای ؟ چت .. منظورته که اونو با خیلیا انجام میدن مردا دوست دارن هرکب باهاشون د ...

میاد ایران و میره  

تا الان دو بار اومده 

میگه رابطه داشته باشیم

رسمی هم کنیم تو رو باخودم میارم اینجا 

ولی اصلا به اینکه مبگم عکس و رابطه خط قرمزمه توجه نمیکنه همش میخواد راضیم کنه