2777
2789
عنوان

پسره گیره بیاد باهام بیرون

169 بازدید | 15 پست

یکی از همکلاسیام  چند ماه پیش بهم ابراز علاقه کرد  تو تلگرام حضوری ندیدیم همو تا الان   من جواب منفی دادم بهش   اما محترمانه   از ادن روز  تا به الان هر از چند گاهی   پی ام میده دوستانه طور حرف میزنیم چند بار خواسته با من بره بیرون  نمیدونم چه اصراری داره منو از نزدیک ببینه   من قبول نمیکردم  تا اینکه  هفته ی پیش  سر یه جریانی  فهمید من قبلاا  با یه پسر برای آشنایی بیرون رفتم  گفت  چرا به اون فرصت میدی به من نه   منم موندم تو رودر وایسی قبول  کردم    اما بعدش پشیمون شدم چون اصلا خوشم ازش نمیاد چطوری بهش بفهمونم که  نمیتونم برم بیرون باهاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای چ باحالی تو 😅 اره ی سریا کلا لیاقتشون همینه خوبشون میکنی 😅

ارع ی مدت حرص دوست پسر سابقم و در میاوردم حرص میخورد بعد دیدم خودمم حرص میخورم

یعنی در کل حرص در آوردن خوب نیس چون خود آدمم اذیت میشه ولی خب دوست نداری با یکی دوست شی نمی‌فهمه بلاک منطقیع ‌ در کل گور بابای پسرا 😂😂🖤

اینو گفتی دلم خواست فردا حرص دوست پسر سابقم رو در بیارم مغازه داره تیپ میزنم رد میشم 😂😂😂 داستان ...

گناه داره نکن با پسرا اینجوری 😅

واقعا اولین دختری هستی میبینم انقد حرص پسرارو درمیاری معمولا دخترا بیشتر ناز میکنن تا حرص دربیارن😅

گناه داره نکن با پسرا اینجوری 😅 واقعا اولین دختری هستی میبینم انقد حرص پسرارو درمیاری معمولا دخترا ...

ناز ما خریدار نداشت 😑😂🖤

گناه من دارم . نابود کرد منو . بیخیال حالا .

کسی برام مهم نیس ،😂🖤🖤 حقشونع بابا

پسرا قلب ندارن گناه ندارن خیالت راحتتتتت

😂😂😂 حوصله حرص در آوردن ندارم , همین ک بی‌خیالی محل نمیدی ی نوع حرص در اوردنع عزیزم . سکوت حرصع