2777
2789
عنوان

شوهر روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چند شخصبت داره تو خونه باز بهتره ولی جایی میریم یا کسی میاد میشه برج زهر مار سالهاست داماد خانوا ...

بنظر من این توبچگی مدفوعشو توخودش زیاد نگه داشته توبزرگسالی اسیب هاش یقشو گرفته

مشاور...سنی نداری اخه

چی بگم داغونم کرده اونموقعها تو جوونی تحمل میکردم و همش جلو دیگران ازش تعریف میکردم که کسی نفهمه چی بهم میگذره ولی الان دیگه تحمل ندارم همین دیشب باز مهمونی خونه خواهرم نیومد و ما رفتیم و بعد اومدنمون همه چی و زهر من و بچه ها کرد 😔😔

چی بگم فقط دارم روز بروز اب میشم ، همش مریضم همش خودخوری میکنم 

میفهممت ادم تلف میشه 

چی بگم والا بعد بچه دار شدنت میتونی جداشی 

بچه هاتم بزرگ شدن از پس خودشون برمیان 

مطمعن باش اون خودش ازتو بیشتر عذاب میکشه تومغزش توفکرش کلی چیزای بد میگذره

من سال اول زندگیمه شوهرمو درست کردم 

چقدر ناراحت شدم😔

واقعاََ ته نامردیه کاراش

همینجورش ما زنا آزادی نداریم چه برسه با این شرایط

ای کاش با گفتگو حل میشد

و اینکه میگه از سن و سالت خجالت بکش خیلی بده، چون شوهرت از همون 20 سالگی شما همینجور بوده و حتی اون موقع هم همین بوده فقط الان با این حرفش سرکوبتون میکنه

من خیلی آدم آرومی هستم

انقدر که همه میگن تو دیگه خیلی حال بهم زنی از بس که جواب هیچکاریشو نمیدم

ولی توی این یه مورد خداییش اگه چیزی بگه دهنشو پاره میکنم 

چون کاملاََ شخصیه نباید زرت و پرت کنه 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
میفهممت ادم تلف میشه  چی بگم والا بعد بچه دار شدنت میتونی جداشی  بچه هاتم بزرگ شدن از پس ...

هر وقت فکر جدایی میفتادم همه میگفتن خوب میشه خوب میشه همش ب امید روزای خوب بودم ک هیچوقت نیومد😔😌

نمیدونم بخدا ، میگه دوس ندارم جایی برید و کسی بیاد خونمون میگه خوشم نمیاد 

خدا  کمکت کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چقدر ناراحت شدم😔 واقعاََ ته نامردیه کاراش همینجورش ما زنا آزادی نداریم چه برسه با این شرایط ا ...

بخدا منم اروم بودم منم با اینکه با عشق ازدواج نکردم باز چسبیدم ب زندگیم و نخواستم تو فامیل خودم و اون نقل مجلسشون‌ بشیم ولی هیچوقت خوبیامو ندید با اینکه از نظر مالی خیلی از ما پایینتر بودن ولی از روز اول خانوادش زدن توسرم بعدم خودش

بخدا منم اروم بودم منم با اینکه با عشق ازدواج نکردم باز چسبیدم ب زندگیم و نخواستم تو فامیل خودم و او ...

میدونم گُلی، از حرفات متوجه شدم که آرومی

تا حالا جدی باهاش صحبت کردی؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!