2777
2789
عنوان

سقط میشه بنظرتون

361 بازدید | 35 پست

از دیروز ظهر هیچی نخوردم..امروز چن بار از روی اپن پریدم..و ی کاسه جوشنده زعفران و دارچین خوردم...۲۰ هفته هم هستم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

۲۰ هفته میخای سقط کنی چرا اخه؟

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیر فهمیدم وگرنه زودتر سقط میکردم...من خیری ندیدم از این زندگی چرا ی بچه دیگه هم بدبخت کنم...

توروخدا دعا کنین..این دنیا دنیای خوبی واسه بچه ی من نیس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

😕😕اسی ی بار یکی تاپیک زده بود پارسال 

گفت تورو خدا ب هیچکس راه حل سقط نگین 

راهنمایی نکنین ..خلاصه داستان ازینجا شروع شده 

سکی تاپیک میزنه راه حل میخاد..اونم اومده بهش گفته چیکار کن..بعد چند ماه گفت که بچه ۳ ماهه خودم سقط شده ...گفت اشک میریختم گفتم خدایا غلط کردم 

دیگه ب کسی نمیگم سقط کن ...😕گفت چند ماهه دنبال درمانم ک دوباره بچه دار بشم ولی خبری نی

امیدوارم اون خانم تا الان بچه داره شده باشه☹

من همون lili90m سابقم .کاربر قدیمی .پکیدم   ...

من مادرم..ی مادر دوست داره بچشو بغل کنه بو کنه...

اگه مجبور نبودم اینکار نمیکردم

دیر فهمیدم وگرنه زودتر سقط میکردم...من خیری ندیدم از این زندگی چرا ی بچه دیگه هم بدبخت کنم... توروخ ...

گناهه عزیزم این کارو نکن انشالله خدا بهت کمک میکنه... 

من 4 ساله آرزوش رو دارم اما نمیشه 😔

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️