2777
2789
عنوان

سقط میشه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 35 پست
خاک تو سرت کار تو. دیگه کاملا ادم کشی هست... خبرت میخواستی سقط کنی ماه اول میکردی.. روانی بی عاطفه

خیلی ممنون که انقدر محترمانه برخورد کردی باهاش. 

ب تو چ وقتی نمیتونه بچه بیاره چرا بیاره که بد بختش کنه 

خاک تو  سر تو که قضاوتش کردی چشاتو وا کن تاپیکاشو بخون که دیر فهمیده و شرایط و به هر دلیلی که نا به تو مربوطه نه کس دیگه شرایط روحی و جسمی بچه نداره 

تو چی کاره ایی که توهین میکنی 

دیر فهمیدم وگرنه زودتر سقط میکردم...من خیری ندیدم از این زندگی چرا ی بچه دیگه هم بدبخت کنم... توروخ ...

سقط که نمیشه هیچ سلامت هردوتون به خطر میوفته،

من ۱۴هفته بودم دکتر گفت باید کورتاژ بشی،

۲۰هفته که یه بچه کامله جنسیتشم معلومه الان

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر فهمیدم وگرنه زودتر سقط میکردم...من خیری ندیدم از این زندگی چرا ی بچه دیگه هم بدبخت کنم... توروخ ...

😕۲۰ هفته ؟؟؟چجوری تو ۵ ماه الان فهمیدی 

😑😑😑

من همون lili90m سابقم .کاربر قدیمی .پکیدم   ...

میخاستی وقتی خوابیدی داشتی لذت میبردی فکر اینجاسم بودی

جمع کنید این تاپیکارو خیلی رو مخن 

قاتلا

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خیلی ممنون که انقدر محترمانه برخورد کردی باهاش.  ب تو چ وقتی نمیتونه بچه بیاره چرا بیاره که بد ...

😐😐۵ ماه ی آدم گندس 

حالا ۱ماه بود ی چیزی 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من همون lili90m سابقم .کاربر قدیمی .پکیدم   ...

اره رفتم سونو گفت دختره...دلم پرکشید واسش..

اما میگم گناه داره  زندگی خوبی نیس ک اون بیاد و وسط دعوا باشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

قطعا خودت شرایطت خودتو بهتر میدونی  .

اگه قصد سقط داری دکتر برو اینجوری بچه ات ناقص میشه بچه مریض میاد دنیا بدتر عذابه

خیلی ممنون که انقدر محترمانه برخورد کردی باهاش.  ب تو چ وقتی نمیتونه بچه بیاره چرا بیاره که بد ...

اتفاقا اونم خوندم از هفته ده خبر داشته... فقط بی خیاله اونم کم نه زیاد هر زن متاهلی پریودش عقب بیوفته اول چک میکنه باردار نباشه اینجور ادما فقط بی خیالن... 

پس بچت دنیا بیاد بکشیش بگی شرایطش نداشتم... نداشتی جلو خودت میگرفتی مگه بچه دار شدن با گردافشانیه که نفهمه ادم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
میخاستی وقتی خوابیدی داشتی لذت میبردی فکر اینجاسم بودی جمع کنید این تاپیکارو خیلی رو مخن  قات ...

ن عزیزم خاب با لذت نبود.از کجا میدونی..

بخدا دل خودم واسه بچم کبابه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ن عزیزم خاب با لذت نبود.از کجا میدونی.. بخدا دل خودم واسه بچم کبابه...

نکن اون همه چیش تشکیل شده 🥺

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اتفاقا اونم خوندم از هفته ده خبر داشته... فقط بی خیاله اونم کم نه زیاد هر زن متاهلی پریودش عقب بیوفت ...

من کلا هرچن ماهی با امپول مریض میشم..

فک میکردم الان مختص مریضیمه ک پریود نشدم..نمیتونستم برم امپول بزنم..وقتی رفتم دکتر ک امپول زدو دارو داد فهمیدم باردارم