2777
2789

خیای دلم  پره . به هر کی میری رزومه میفرستی  واسه کار . اصلا  طرف رزومتو نمیبینه . فقط میگه عکس بده  و ی عکس  قدی هم بده . بعد مینویسه با ارایش کامل و ظاهری  به روز . تروخدا اینچه استخدامیه  . از هر  ۲۰ تا اگهی که رزومه میفرستیم  ۱۸ تاش اینجوریه  که میگه عکس صورت و عکس قدی  بده ظاهر بروز  و ارایش کامل  . خدا ازتون نگذره  که دنبال هوسین فقط . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار اکثر آگهی هاش دروغه دنبال چیز دیگه هستند.هرجاااا گفت عکس بده دیگه ادامه نده .چت رو حذف کن.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

اصلا عکس نده.اینا دنبال چیزی دیگن.به بهونه کار میگن عکس بده.من هرکی میگفت عکس بده اصلا جوابشم نمیدادم.بزن بلاک کن.دنبال کارافرینی باش.ببین توچی استعداد دای یه دورشو برو ازخونه یا اینستا شروع کن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم