2777
2789
عنوان

نوار بهداشتی رایگان برای زنان کارتن خواب و نیازمند

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بدی به حسینیه یا مسجد!!!

اینم ایدست آخه خواهر من!؟؟

مسجد!!😖😖

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

مسجد و حسینه که نمیان باید ببینی کجاها بیشترن

مثل زیر پلها که میخوابن یا اگر میرن تو آشغاله میگردن و دنبال بازیافتی ها میگردن 

نمیدونم چرا کم شدن فکر کنم بخاطر کرونا جمعشون کردن و جاهای مخصوصی بردن دوتا تو محل ما بودن چندوقت نمیبینمشون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
می تونید به موسسات آشنا بدید که حتما به دست نیازمند برسه، جایی که من میشناسم و تصور میکنم مطمئن هست ...

ممنونم دوست خوبم اما میخوام خودم برسونم چون منم این نوار بهداشتی هارو با کمک مردم میخرم و نمیخوام مدیون کسی بشم

خیلی ایده عالییه

منم این کارو انجام میدم مرسییی از این فکر جالب

نمیدونم کدوم شهر هستی گلم ولی یه منطقه برو که نه خیلی داغون باشه و متوجه نشن اصلا نوار بهداشتی چیه نه به کسی بده که وضعیت نرمالی داره

نه خودم شخصا میخوام ببرم به هیچکس اعتماد ندارم 

آره واقعا نمیشه اعتماد کرد منم ترجیحم اینه کاری میخوام کنم وقت بزارم خودم ببرم

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
خیلی ایده عالییه منم این کارو انجام میدم مرسییی از این فکر جالب نمیدونم کدوم شهر هستی گلم ولی یه م ...

بله من کرجم اما میخوام ببرم تهران چون اکثر کارتن خواب ها و زنان نیازمند توی تهران توی کوره ها هستن شاید ببرم اونجا

تو خودتم فرشته ای

شاید حداقل بتونید ازشون بپرسید که چطور میشه به دست نیازمندان رسوند، احتمالا راهنمایی تون می کنند که خودتون ببرید برسونید چون تا جایی که در اینستاگرامشون دیدم زمینه فعالیت شون در همین حدود هاست. یک واتساپ داشتند قبلا که می تونستید در مورد کمک ها ازشون بپرسید، اگر پیداش کنید انشالله که راهنمایی تون کنند.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.