2777
2789

من مادرم 5ماهی شده فوت کرده  از موقعی که فوت کرده این خواهرم شوهرش قرار بود برن از این شهر خونشونو تحویل دادن اومدن خونه پدر مادرم زندگی میکنن خونه دو طبقه پایینش داداشم زندگی میکنه  میونه داداشم بابام خوب نیس بابام تو خونه خودشم دیگه جا نداره تو این سرما میره بالا پشت بام میمونه گاهی میاد پیش من  چندبار بنده خدا گفت اذیتم ولی بازم دلش نمیشه به خواهرم بگه برید خونه بگیرید رسما بابامو آواره کردن چیزیم بهش میگی میگه خودش گفته بشینین تو این خونه گفتم گفته بود یه روز دو روز نه اینکه 5ماه  با هرکسی که مادرم راهش نمیداد خونش خواهر پروم درو بروش باز گذاشته هر روز یکی دعوت میکنه تو خونه مادرم من هفته ی یک بار میرفتم الان ماهی یک بار بخاطر شوهرش نمیتونم بره داداشم دیگه نمیاد هیچ ولکن نیستن خدانکنه بهشون خوبی کنی تا آخر عمر دیگه مثل کنه میچسبن ول نمیکنن بابامو میگه خربزه خورده پای لرزشم بشینه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درو تخته باهم جور شدن

ده بار بهش گفتم بابا اذیته من اذیتم داداشم اذیته پاشین یه خونه بگیرین عزت داشته باشین اتگار نه انگار صدبار بابام اخم تخ کرده باهاش خودش که هس شوهرش مزاحمه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
وااای به پدرت بگو‌زودتر این مهلکه رو جمع کنه که پس فردا کل اون ساختمونو همون داماد بالا میکشه پدرتم ...

والا تا زمانی که مادرم زنده بود جرعت نداشت شوهرش یه شب بمونه الان صاحب اختیار دربست شدن همچین گوهی که نمیتونه بخوره ولی بابام بنده خدا خیلی اذیته گاهش شبا اصلا خونش نمیاد

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

اسی اگر رو تون به هم خیلی باز شده، ی بار که رفتن بیرون قفل در رو عوض کنید، بعد بگید کلید رو فقط بابا داره 

اگر هم به اون مرحله نرسیدید، چرا رفت و آمد تون رو کم کردید؟! چرا صحنه رو براشون خالی کردید؟! 

اتفاقا هر شب برید پیش پدرتون با بچه ها شلوغ کنید که اذیت بشه و بره

برید شام و ناهار بمونید بگید بابا تنها ست اومدیم بهش سر بزنیم 

چقدر خواهرت و چقدر ررو هستن واقعا 

بعضی ها پررو هستنما هم داریم از این پرروهامواظب هستیم تعارف هم نکنیم حتی لفظی چون روی هوا میزنن

همون دیگه یه تعارف شد داستان الان میگن خربزه خورده پای لرزش بشینه بابام قرار بود بره ولی الان پشیمون شده نمیره اینا جا خوش کردن 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
اسی اگر رو تون به هم خیلی باز شده، ی بار که رفتن بیرون قفل در رو عوض کنید، بعد بگید کلید رو فقط بابا ...

بابام سرکار نمیره خرجشو داداشم میداد از موقعی که اینا جا خش کردن یه هزار تومن دیگه برای بابام کسی خرج نمیکنه منم چندبار بهش پول دادم ولی دوست دارم برای یخچااش خرید کنیم منو داداشم اینا ول نمیکنن خونشو  بهونه شم اینه میاد از بیرون غذاش اماده س چاییش آماده س گفتم اینارو زنداداش بنده خدا همیشه میکرد این کار هارو نیازی به شما نبود 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
هر دوطبقه برای پدرت بوده ؟

نه یه طبقه مال داداشم در اصل هردو طبقه با زحمت داداش بابام مادرم و منو خواهرام خریده شده هنوزم بدهکارن و بدهکاریشو داداشم میده کیفشو شوهر خوارم میبره اورارگیشو بابام میکشه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
نه یه طبقه مال داداشم در اصل هردو طبقه با زحمت داداش بابام مادرم و منو خواهرام خریده شده هنوزم بدهکا ...

خیلی اشتباه میکنین اونو اوردین یا باید عجاره بده شوهر خواهرت به داداشت 

اسی با داداشت صحبت کنی شب قرار بزارید با بابات همه دور هم، حرفاتونو بزنید. جدی باشید. خواهرتم ناراحت ...

بابام دل مهربونی داره خودش بهشون گفته بود آواره نمونین بیاین اینجا خونه هس  الان اصلا نمیتونه بگه بهشون اینام سو استفاده میکنن از اخلاقش چندبار بنده خدا فقط به من گفت اذیتم گفت برن هرجا میرن من از خدامه مگه من جلوشو گرفتم  

🧿🧿🧿🧿🧿🧿