خانومایی که میگید بدید به خیریه و موسسه!!!!!اونا همه چیزو بالا میکشن صد بار به چشم خودم دیدم .کمک با ...
موسسه مهرافرین خانم دانشور رو هم شما دیدین عزیزدل؟ یعنی اطلاعاتی دارید در این مورد؟ ایشون خیلی خیلی شفاف کار می کنند و به دلیل گردش مالی بالایی که دارن بارها و بارها از نهادهای مختلف برای بررسی کارهاشون رفتند و من بهشون اعتماد کردم.
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوای بدی به حسینیه یا مسجد!!! اینم ایدست آخه خواهر من!؟؟ مسجد!!😖😖
نه نمیخوام بدم حسینیه و مسجد میخوام ببرم اونجا توی مسجد و حسینیه بیان اونجا از خودم بگیرم چون وسط خیابون که نمیشه حالا شاید بسته بندی کنم بدم دستشون که خجالت نکشن اما میترسم همهمه و شلوغ بشه
یه چی بگم. البته حدس می زنم. نکنه ببرن بفروشن باهاش مواد بخرن؟به نظرم بردی از بسته بندیش خارج کن
اتفاقا خودمم به این فکر کردم درشونو باز میکنم که دیگه نتونن اینکارو بکنن البته فکر نمیکنم اینکارو بکنن چون واقعا نیازدارن اما برای احتیاط در همشونو باز میکنم