2777
2789
عنوان

میخام ب شوهرم پول بدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست
دلم میسوزه.هرچند میدونم اشتباهه ولی امروز پشتش نباشم هچکس پشتش نیث اینقدم توگوشش میخونم فایده نداره.

بده اما ازش رسید سفته یچیزی بگیر بگو درقبالش اینکارو باید بکنی دونفر هم ازخانوادت شاهد باشن ک جلوچشم اونا تعهد بده طلاهاتو پس بده بعدا ک کارش گرف 

همینجوری تقدیم نکن بره یکم سخت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ازدوسش گرفته نتونسته بده بعد توهم تواب نمک بمون عزیزم بادوستت ک کی میخواد بده  والا دوستت ...

افرین اینجوری خیلی خوبه.الان مامانش نداره بده 2ماه دیگه ک داره بده قرض کنه و بده قرض دوستمو.البته 5میلیون فقط میخام بدم بیشترندارم....

افرین اینجوری خیلی خوبه.الان مامانش نداره بده 2ماه دیگه ک داره بده قرض کنه و بده قرض دوستمو.البته 5م ...

آره عزیزم اونام چشمشون بطلاهای توه 

کی میاد خودشو بسختی بندازه مامانشم لابد میدونه پس بده نیست ک نمیده وگرنه۵ تومن چیه ک خانوادش هیچکدوم نداشته باشن  کمک کنن

آره عزیزم اونام چشمشون بطلاهای توه  کی میاد خودشو بسختی بندازه مامانشم لابد میدونه پس بده نیست ...

نه شوهرم بدحساب نیس عزیزم...روزگاراینجوری واسش رقم زده.وگرن اینقد دست و دلباز بود ک دراخراینجوری شد 

پول خودمه عزیزم بهانس ک از دوستم قرض میکنم 

ببین چک یا سفته گرفتی نیای بدی دست دوستت بمونه دست مامانت نگه داره بعدا اگ هروقت احساس کردی وقتشه بدوستت بگو زنگ بزنه الکی بگه پس پولم جیشد کی میخواین پولمو بدینو اینا

این طلاو روخودش گرفته واسم 2تا النگوعه اونم با کلی اصرارمن..

همونه عین شوهر من 

طلامیگیرن تا ازت پس نگیرن راحت نمیخوابن عزیزم نمیگن دوروز دیگه بدردتون میخوره 

اون الان خواب شبشو ازدست داده برا طلاهای دستت 

نه شوهرم بدحساب نیس عزیزم...روزگاراینجوری واسش رقم زده.وگرن اینقد دست و دلباز بود ک دراخراینجوری شد& ...

شوهرت وقتی میخواد بگیره بهت میگه بفروش یکی ازاون بهترشو برات میخرم یانه

نه شوهرم بدحساب نیس عزیزم...روزگاراینجوری واسش رقم زده.وگرن اینقد دست و دلباز بود ک دراخراینجوری شد& ...

اگ فک میکنی خوش حسابه میشه روش حساب باز کرد اما اگ نه خودت حساب کارتو کن