2777
2789
عنوان

تزریق آمپول کورتون ب بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 7902 بازدید | 76 پست
اره بخاطر همین پوست ضخیمه من چنتا دکتر ک رفتم گف ممکنه اون چیزی ک بخای نشه چون پوستت ضخیمه هرچی ظرفت ...

منکه اصلا ب بینی عملی شباهتی نداره😅 خیلی هم نسبت ب قبل تغییری نکردم ولی خداییش تمیز دراورده کاملا متقارن وبدون هیچگونه عوارض بعد عمل🤭

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
وای چ خبره دیگه!؟ من دکترم گفت ۳ماه بزن ۳ماه زدم، ببین دکتر ادم اگه ۱درصد احتمال بده با بیشتر چسب زد ...

اره درست میگی چون وقتی برمدارم چسبو انگار بعدش بیشتر میشه من اشتباه کردم طبیعی هم هس وقتی ورم میکنه اصلا انگار عمل نکردم بدم میاد حالا من اصلا نوک بینیم ورم نداره دوسانت بالاترش ورم داره

💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست میگی چون وقتی برمدارم چسبو انگار بعدش بیشتر میشه من اشتباه کردم طبیعی هم هس وقتی ورم میکنه ...

اره منم اونجاش ورم داره اما نوکش بیشتر، نوکش گرده گرده😭

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
منکه اصلا ب بینی عملی شباهتی نداره😅 خیلی هم نسبت ب قبل تغییری نکردم ولی خداییش تمیز دراورده کاملا م ...

وای خیلی بینیم تغیر کرده هم قوز داشت هم افتادگی یکم داشت سرش هم گرد بود ولی یه جور عمل کرده اصلا معلوم نیس من دوس داشتم معلوم باشه😂 

اره درست میگی چون وقتی برمدارم چسبو انگار بعدش بیشتر میشه من اشتباه کردم طبیعی هم هس وقتی ورم میکنه ...

میدونی از چی بیشتر ناراحتم ۳سال رو مخشون کارکردم تا مجوز دادن عمل کنم بعد هی میگفتن طبیعی عمل کن طبیعی عمل کن حالا ک طبیعی شده وزیاد تغییرنکرده میان عکس بینی عروسکی نشونم میدن میگن ببین چ خوشگله😖

وای خیلی بینیم تغیر کرده هم قوز داشت هم افتادگی یکم داشت سرش هم گرد بود ولی یه جور عمل کرده اصلا معل ...

اره دقیقا مث من قبل عمل فک میکردم مشخص نباشه خوبه الان میگم کاش مشخص بود

نگران نباش کوچک تر میشه ولی خب طول میکشه 

خداکنه

نگران نباش کوچک تر میشه ولی خب طول میکشه 

عزیزم ممنون از وقتی ک گذاشتی❤🙏

منم یکسال و هشت ماه هست عمل کردم انگار یه تیکش هنوز  ورمه اصلا نمیره 🥴

ببخشید من 5ماه عمل کردم قبلا خیلی بینی م قوز بزرگی داشت حالا دوماه رو قوز یه برآمدگی اومده بیرون اول ش فکر کردم جوش زیر پوستی نبود نرم هست ینی می ره؟

میدونی از چی بیشتر ناراحتم ۳سال رو مخشون کارکردم تا مجوز دادن عمل کنم بعد هی میگفتن طبیعی عمل کن طبی ...

عه وای منم ک همین طور من مامانم میترسید به هوش نیام میگفت عمل نکن 😃 بعد خواهرام گفتن طببعی بهتره من نمخاستم طبیعی بس ک اونا گفتن الانم انقد پشیمونم گوش دادم به حرفشون  

چقد اینایی ک گفتی شبیه من بود😂😂

اها نمیشناسم من تهرانم ولی نگران نباش ورم میره یه خورده طول میکشه 

عزیزم من 5ماهه عمل کردم قبل عمل قوز زیادی داشتم الان دوماه یه برآمدگی رو قوز اومده بیرون نرم هست ینی ب مرور می ره😢

ببخشید من 5ماه عمل کردم قبلا خیلی بینی م قوز بزرگی داشت حالا دوماه رو قوز یه برآمدگی اومده بیرون اول ...

اگه نرم هس شاید بره بعضیا شنیدم ک همینو گفتن شما به دکترت نگفتی؟