2777
2789

بچه ها بهم خیانت جنسی کرد رفتم بازنه گرفتمش داد میزد که زنمه زنمه منم گفتم بیار برگه نامه اتو نشون بده مطمعن بشم زنته ولی بعده ده روز اومد گفت من پشیمونم زنم نبود از ترسم گفتم زنمه برگرد منم برگشتم بازم خیانت کرد بهم با همون هرزه منم تو سایت با کسایی چت کرده بودم که اومد دید کتکم زد داد میزد چرابهم خیانت کردی چه جوری دلت اومد خیانت کردی من واقعا اونموقع احساس کردم که انتخاممو ازش گرفتم تازه من فقط یه نوشته نوشته بودم چت کرده بودم حالا دارم بعده بیست روز طلاق میگیرم تموم میشه ولی میاد تاکسی میزاره تعقیبم میکنه میگه حق نداری سره کار بری من واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حودتو بی ارزش نکن و طلاق بگیر

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

اشتباه كردي خودتو در حد اون اوردي پايين 

بخاطر انتقام از يه لجن 

خودتو قاطي لجن بازي كردي 

البته نه اينكه بهت حق ندم ولي ميشد انتخاب هاي بهتري ميداشتي كه پشت سرت هم بعدا حرف نزنه و ابروتو نبره !! 

ازش طلاق بگير در هر صورت 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

حالا خیانت چه فیزیکی چه چت و نوشته هردوش یه کثافته

کار اشتباه خودتونو با این منطق چرت‌وپرت توجیه نکنین خیانت مجازی هم عادی جلوه ندین!

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛