2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ساک مادر:

بشقاب کارد قاشق چنگال لیوان فلاسک قند چای

دمپایی(برای همراه)

پوشک بچه بزرگ (از این کلاسیک قدیمیا برای مادر)

پرونده پزشکی دوران بارداری

شناسنامه و کارت ملی مادر و پدر

(توو ساک بیمارستان یه چیزایی مثل لیوان دمپایی قاشق هست ولی با توجه به این که برای همراه هم لازمه بازم باید با خودشون ببرن)

حتما انجیر با خودشون داشته باشن بعد از زایمان بخورن تا یبوست بعد از زایمان نگیرن (ببخشید توضیح اضافه این که تا شکم کار نکنه مرخص نمی کنن)

لباس زیر (یه بار مصرفا تا جایی که من تجربه دارم خوب نیست)

برس

برا خودت چون سزارینی نمیدونم ، ولی برا بچه ،دو دست لباس، پوشک ، دستمال ، دورپیچ ، پتو ، پوشک براخودت ، دفتر چه بیمه ، لباس براخودت موقع برگشت بپوشی 

منکه طبیعی بودم اینارو برداشتم 

البته بعضی بیمارستانا خودشون هم یه چیزایی میدن 

همرات هم که برا خودش چای و خوراکی بگیره

✌️                                                https://harfeto.timefriend.net/16303622788192                         

ساک نوزاد:

لباس سایز صفر، دو دست (کلاه.بلوز دکمه دار.رکابی.شلوار)

لباسایی که میخوان بدن به پرسنل که تنش کنن رو جدا بزارن داخل پاکت وقتی خواستن همون پاکتو بدن که همه ساکو زیر و رو نکنن و بریزن بیرون نامرتب بشه (معمولا بیمارستان خودش لباس می ده ولی اگه لباساش زشت باشن برای عکسا ی بدو تولدش خوب نیست)

پتو دور پیچ نازک (چون گرمه قنداق فرنگی به کار نمیاد_من توی کریر هم نذاشتم)

پوشک

دستمال مرطوب