2777
2789
عنوان

دوستان کیا پانیک دارن یا اشنایی دارن کمک کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا خوب خوب بودم .اسنترا .هالوپریدول .بوس پیراکس خیلی خوب بودم . 

خب میدونی چیه ، دارو کنترلش میکنه ولی خداروشکری سال نداشتی و نبایذ فکر کنی دارئ و باعث میشه دیگه پنیک نشی ، میشی ولی دیگه خیلی دیر ب دیر

اگر از قرصات داری بخوز

خب میدونی چیه ، دارو کنترلش میکنه ولی خداروشکری سال نداشتی و نبایذ فکر کنی دارئ و باعث میشه دیگه پنی ...

اره بخورم بهتره .فردا حتما میرم دکترم.دوهفتس دارم تحمل میکنم ولی امشب شدید شد .از همه بدتر هیچ کس نزدیکم نیست.

اره بخورم بهتره .فردا حتما میرم دکترم.دوهفتس دارم تحمل میکنم ولی امشب شدید شد .از همه بدتر هیچ کس نز ...

شوهرت سرکاره؟

من خیلی وابستع شوهرمم اون لحظه اگر اون باشه.فقط اروم.میشم

شما برای تنها بیرون رفتن مخصوصا شب مشکلی تداشتی؟

شوهرت سرکاره؟ من خیلی وابستع شوهرمم اون لحظه اگر اون باشه.فقط اروم.میشم شما برای تنها بیرون رفتن م ...

بله الان سر کاره .من وقتی اینطوری میشم فقط از افت فشار میترسم .میترسم برم توی کما هر دفعه فشارم یا هفته یا هشت  .ولی تا وقتی قرصارو میخوردم خیلی خوب بودم .هیچ مشکلی نداشتم .

خدا کنه .پسرم یازده سالشه بچم ترسیده .

عزیزم بالا گفتم چیکار کن و چیا ب خودت بگو

حتما خوب میشی ، تو ی سال خوب خوب بودی و میدونی پیشرفت داشتی ، خودتو اروم کن و خیال پسرتو راحت کن تا اونم اروم شه گناه داره

ان شاالله ک سریعتر خوب میشی خیلی درکت میکنم الان حالت چحوریه

عزیزم بالا گفتم چیکار کن و چیا ب خودت بگو حتما خوب میشی ، تو ی سال خوب خوب بودی و میدونی پیشرفت داش ...

قربونت برم .چقدر خوبه ادمایی مثه شما هستن .خدا حفظتون کنه .الان بهترم کلی شربت شیره .و سرم خوراکی خوردم یه قرص ارامبخشم خوردم بهتر شدم .

قربونت برم .چقدر خوبه ادمایی مثه شما هستن .خدا حفظتون کنه .الان بهترم کلی شربت شیره .و سرم خوراکی خو ...

سلامت باشی عزیزم.، من هنوزم خودم خوب نشدم ولی میگم رسالتم اینع ب کسایی ک مثع خودمم انگیزه بدم شاید خدا فرجی کرد برا خودم و خدا میدونه چقد خوشال میشم یکی میگه خوب شدم

من اول راهم تازه شروع کردم قرص میخورم ، رواندرمانی میشم خیلی درکت میکنم ، امیدوارم.منم حمله هام بشه سالی ی بار ، اضطراب دایمی توی دلم از بین بره کامل

فگر نکنم.زندگیم.مثه ی خابه

زندگیمو باور کنم

یترسم

قربونت برم .چقدر خوبه ادمایی مثه شما هستن .خدا حفظتون کنه .الان بهترم کلی شربت شیره .و سرم خوراکی خو ...

این مواقع نصف آلپرازولام رو بذار زیر زبونت تا سریع جذب بشه و خوب بشی،اکثرا افزایش فشار دارن شما که افت داری یکم نمک بپاش روی زبونت

اومدم ک با ترویج بی بند و باری مقابله کنم😠
سلامت باشی عزیزم.، من هنوزم خودم خوب نشدم ولی میگم رسالتم اینع ب کسایی ک مثع خودمم انگیزه بدم شاید خ ...

انشالله هر چه زودتر خوب میشی .قرصا خیلی کمک میکنه .خودمونم باید نسبت به مسائل بی تفاوت باشیم اروم باشیم .خدا کمکمون میکنه .بازم ممنون 

سلامت باشی عزیزم.، من هنوزم خودم خوب نشدم ولی میگم رسالتم اینع ب کسایی ک مثع خودمم انگیزه بدم شاید خ ...

منم عزیزم نزدیک ۳ساله درگیرم و قرص بمن نمیسازه😣 فقط پانول ۱۰ صبح یکی

الانم مسخ شدم انگاری که تو خوابم و یا زندگیم ی فیلمه ک دارم تماشا میکنم خیلی وحشتناکه تو پاهام حس نداره و بیجون افتادم گوشه اتاق . نمازمو نشسته خوندم از شدت ترس میام سایت تواین تاپیکا بلکه وقت بگذره

چقد خودمو خسته کردم با آشپزی و پیاده روی. بدنم لرزش داره ولی فشارم خوبه 

تیرویید ندارم ولی هرروز یجا بدنم درد میکنه😣  همینکه شب میشه دیگع نمیدونم .......

خدایا پانیکیارو شفا بده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤