2777
2789

من خودم خیلی اصلا نمیدونم کدوم بگم وقتی متلک یا حرف میشنوم اون لحظه قدرت جواب دادن ندارم دگه فرداش خودم قورت میدم که چرا نگفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شمام .خیلی حرفا مونده تو دلم هنوز نگفتم .بعضی وقتا خودمو تصور میکنم که دارم حرفای نگفته مو به همون افراد میزنم 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

واااای نمی‌دونی چقدر دلم میخواد به مادرشوهرم بگم انقدر از خودت تعریف نکن خفه‌مون کردی   

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه اصلا در کمال ادب حرفمو میزنم  

من اگر در کمال ادب هم جواب بدم طرف مقابل بیشتر بهم حمله میکنه یا حداقل چون حسم اینه خیلی وقتها ترجیح میدم چیزی نگم. واقعا یک هنره.

من تازه عروس بودم یهفته میشد از عروسیم گذشته بود بعد اینا رفته بودن برای بردارشوهرم خواستگاری یواشکی ...

😐😐 عجب آدمیه ها

حالا مادرشوهر من در هر موردی صحبت کنی، پای وجنات و محسنات خودشو می‌کشه وسط. دااااائم داره میگه فلانی به من میگه تو چقد باهوشی، اون یکی میگه تو چقد دستپختت خوبه، چقد تو شیکی، چقد مهربونی، چقد بخشنده‌ای، من فلان بار پرستار نمونه شدم، منو همه جا مثال می‌زدن از جدیت و وقار و متانت و.... 😫😫

خدا صبرم بده. خوبه که من از هیچی کم ندارم ازشون، وگرنه به معنای واقعی کلمه سرویس می‌شدم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اینا نشان از کمبودیه که داره دارع بزور میگه من هستم این من هستم اون میخواد بفهمنتت ماددرشوهر الکی گی ...

🤣🤣🤣

بله دیگه کمبوده، ولی یه جوری اینا رو میگه که انگار خودش فقط این خوبیها رو داره و بقیه خس و خاشاکن در مقابلش 😁😁

تاپیکتو کلاً منحرف کردم به سمت مادرشوهر 🤣

دقیقا ....مادر شوهرم من خوبه ولی گاهی بدجور دل میسوزنه ولی من اصلا جوابش نمیتونم بدم یعنی لال میشم

مادرشوهر منم خوبه، ولی من یه چند سال که از ازدواجم گذشت یاد گرفتم جواب بدم، اما هرچی میگی یه چی میگه 😅😅

[QUOTE=201695812]مادرشوهر منم خوبه، ولی من یه چند سال که از ازدواجم گذشت یاد گرفتم جواب بدم، اما هرچ ...

من کلی با خودم تمرین کردم ☺ جوونتر بودم خیلیییی حاضرجواب بودم، نمی‌دونم چرا ازدواج کردم انگار ماست تو دهنم مایه کردن 😁

مثلا شما بودین چه جواب میدای .دختر عموم عقد کرد شوهرش خوب نبود جدا شد بعد از چند سال دوباره ازدواج ک ...

من بودم می‌گفتم زندگی دیگران به ما چه ربطی داره، ما که تو زندگی اونا نیستیم نظر بدیم.

مادرشوهر من چون خودش خیلی حاضرجوابه سریع کنایه‌ها رو می‌گیره، متوجه میشه که منظورم اینه به شما ربطی نداره، سرت به زندگی خودت باشه 😉