2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید نظر بدین

180 بازدید | 24 پست

بچه ها من خانوادم اینجوریه مامانم همش ب حرف مردم اهمیت میده بابام بداخلاق غر غور عصبی بی منطق  که زندگی بدامون جهنم کرده من ی پسر میخوام اونم منو میخواد اما خانوادم راضی نیستن بدون هیچ دلیل منطقی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت مناسبه  از شرایط اون آقا بگو

خیلی مسئولیت پذیره مهربون عاشقمه بهم احترام میذاره دست دلبازه برام هرکار میکنه حرفی بزنه بهش عمل میکنه عاقله حتے دعوا کنیم اون اینقد دوستم داره کوتاه میاد هرجا بریم هواسش بهم هس بیشتر ازخودش ب من اهمیت میدا

اوه تا این حد؟ اگه تا این حد مخالفن ک بیخیال شو  خانواده مهم ترن  چقد همدیگه رو دوست دا ...

نه خانواده مهم تر نیس خانواده که خود خواهن خواهرم۳۶سالشه بابام براش هرخواستگار بیاد ردش میکنه بدون اینکه ب خواهرم بگه

عمرا راضی نمیشه مامانم میگه خودتو بکشیم نمیذارم ب این پسره برسی

خب عزیزم دلیلشون برا مخالفت چیه براچی مخالفند بهشون بگو اگه این رفت و بعدم خواستگار خوب پیدا نشد اگه من به یکی دیگه ازدواج کردم خوشبخت نشدم شما تا عمر دارین مدیون منید و پیش من سرافکنده اید اونوقت چیکار میکنید ولی اگه من با این پسره ازدواج کردم خوشبختم نشدم انوقت چوب انتخاب خودمو خوردم من زندگی خودمو خراب کردم نه شماها رو

خب عزیزم دلیلشون برا مخالفت چیه براچی مخالفند بهشون بگو اگه این رفت و بعدم خواستگار خوب پیدا نشد اگه ...

عزیزم خانوادم بی منطقن بخدا متدرم میگه پسر خوبیه اما ما ب این فامیل زن نمیدیم باباماگر بفهمه عشقمه کربلا میشه  ی ادمی هس ن میشه باهاش صبحت کرد ن چیزی خواهرم براش خواستگار نیومد بابام راه مینداخت میدونم دوست پسرت شما منو خر فرض کردید پشت هزارتا غلط میکنید منو مرد فرض نکردید اصلا درک نداره کارش ابنه غر بزنه چرت وپرت بگه هرچی تو خونه خراب بشه میگه شماشلخته هستید خیلی بی منطقه ن میشه باهاش صبحت ن چیزی