2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
عزیزم خانوادم بی منطقن بخدا متدرم میگه پسر خوبیه اما ما ب این فامیل زن نمیدیم باباماگر بفهمه عشقمه ک ...

والا دیگه به مغزم چیزی نمیرسه جز اینکه با یه نفر بزرگتر که بابات حرف شنوی داره صحبت کن شاید بتونه راضیش کنه ایشالا اگه به صلاحته که خدا کمکت کنه بهمدیگه برسید

والا دیگه به مغزم چیزی نمیرسه جز اینکه با یه نفر بزرگتر که بابات حرف شنوی داره صحبت کن شاید بتونه را ...

بابام غده راضی نمیشع من فعلا منتظرم شاید کوتاه بیان اگر نیومدن با حکم دادگاه عقد میکنم چون مطمعنم پشیمون نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانواده مهم تر نیس خانواده که خود خواهن خواهرم۳۶سالشه بابام براش هرخواستگار بیاد ردش میکنه بدون ا ...

چ بد 

پس باید بیشتر خواستو جمع کنی الان تو چاله بعدن نیوفتی تو چاه 

برای فرار از یه زندگی نباید بری سراغ یه زندگی دیگه  بزرگترین اشتباهه

چ بد  پس باید بیشتر خواستو جمع کنی الان تو چاله بعدن نیوفتی تو چاه  برای فرار از یه زندگ ...

نه عزیزم من دنبال فرار نیستم فقد میدونم این پسر میتونه خوشبختم کنه خانوادم اینو نمیببین

نه عزیزم من دنبال فرار نیستم فقد میدونم این پسر میتونه خوشبختم کنه خانوادم اینو نمیببین

نمیتونی به پسره بگی که خودشو واسه خانوادت اثبات کنه‌‌؟

بگو پدر و مادرم رو آیندم خیلی حساسن 

نمیتونی به پسره بگی که خودشو واسه خانوادت اثبات کنه‌‌؟ بگو پدر و مادرم رو آیندم خیلی حساسن 

عزیزم قانع نمیشن پسره با مادرم صبحت کرد گف چی میخواد اما ی کلام ما ب این فامیل زن نمیدیم چرا چون این رسم طایفه ماس