2777
2789

فکر کنید یه آدم خیلی پولداری, خیلی خیلی ثروتمند و با قدرت شما رو خانوادگی به یکی از ویلاهاش تو یه جای خیلی خوش آب هوا دعوت کنه, بعد این آدم توقعش این باشه که اونو با یه اسم خاصی که دوست داره صدا کنین ,بنظرتون حالا اگه یه نفر از خانواده تون مثلا داداش کوچیکه این کارو انجام نده بی ادبی نیست؟ شما بهش تذکر نمی دین که به اون فرد باید احترام بذاره؟ 

حالا اگه میزبان چند روز بهتون غذای خوب بده ولی یه روز ناهار نیمرو بهتون بده باید چه طور برخورد کرد؟ باید اعتراض کرد که چرا امروز غذا نیمرو هست؟  

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

فرقی برام نداره پولداره یا فقیر. وقتی مهمون خونه ش هستم طلبکار ازش نیستم که هر بار کباب بذاره جلوم. و بازم فرقی نداره برام کاری کرده یا نه، اگه دوس داره به یه اسمی صداش کنم صدا میکنم

اگه یه با دقت به خودمون و دنیایی که توش هستیم و نعمت هایی که از.زمان تولد تا الان داریم دقت کنیم می بینیم که چقدر غرق در لطف و رحمت خداوندیم, حالا خدا از ما یه سری رعایت امور رو می خواد , انجام واجبات و ترک محرمات, به نظرتون بی ادبی و نمک نشناسی نیست که با آگاهی و از روی عمد از دستورات خدا رو برگردونیم؟ 

مشکلات هم حکایت همون یه وعده نیمرو هست, خدا داره امتحان می کنه ببینه چقدر به مقدراتش راضی هستیم؟

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه با دقت به خودمون و دنیایی که توش هستیم و نعمت هایی که از.زمان تولد تا الان داریم دقت کنیم می ...

احسنت

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
احسنت

🌹🌹🌹🌹