2777
2789

سلام بچه ها 

من میخوام به امید خدا ی کاری انجام بدم هنوز به هیچکسی نگفتم اول خواستم اینجا نظر بپرسم 

من میخوام برای زنان کارتن خواب و زنان فقیر نوار بهداشتی تهیه بکنم و بهشون بدو رایگان به نظرتون میتونم از زنان دیگه کمک بگیرم؟ واقعا بعضی وقت ها کنار خیابون و اتوبان زنای کارتن خواب رو میبینم نه به گرسنگیشون نه به لباسشون فکر نمیکنم حتی به جای خوابشونم فکر نمیکنم همیشه میگم این بنده های خدا هفت روز پریودشون رو چجوری میگذرونن ما هممون زن هستیم هیچکس بجز ما نمیدونه اون دوران پریود ما زن ها چه حسی رو تجربه میکنیم. به نظرتون میتونم شروع کنم؟ اینم بگم همینجوری از کسی پول نمیخوام من دستمال های کوچیک گلدوزی میکنم با دست اونارو میخوام به هر قیمتی هر کسی میخره بفروشم با پولش نوار بخرم روی دستمال هام عکس زن گلدوزی میکنم عکسشو میذارم ببینید ممنونم که وقت گذاشتید خوندید اگه باهام همفکری کنید ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه این ایده

موفق باشیییی

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ار نظر من غذا بدی بهشون ثوابش بیشتره

گرسنگی رو خیلیا براش کمک میکنن و غذا پخش میکنن همه میدونن کارتن خواب ها گرسنه هستن اما هیچکس نمسدونه اسن زن کارتن خواب الان پریوده

چه ایده خوبی

دنیا به ادمایی مث تو نیاز داره❤️❤️❤️❤️❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
کاش بشه از روی آدمایی مث شما تکثیر کرد

قربونت برم عزیزم منم دست خالی میخوام اینکارو بکنم میخوام گلدوزی کنم بفروشم ایشالله که بتونم زیاد اینکارو بکنم و همه ی خانم ها حمایت کنن