2777
2789

خانوما من دیپلم دارم علاقه شدید ب معلمی داشتم بخاطر پول دانشگاه نرفتم و فک میکردم آرزوی تدریس رو ب گور بردم اما امروز ی نفر بهم گفت میتونی بری کلاسای آموزش تربیت معلم دوره بگذرونی و معلم ابتدایی بشی و کاری ب مدرک ندارن یکی گفت برو تحقیقات معلم یکی گفت برو جهاد معلم یکی گفت چون دیپلم داری معلم ابتدایی نمیشه و باید مربی مهد بری میشه یکی ب من توضیح دقیق بده راجبش من اصلا سردرنمیارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معلمم ولی نشنیدم اینو امااا میدونم به شدت نیاز دارن به معلم و البته خیلیها رو میشناسم با مدرک دیپلم و حتی نهضت خودشونو جا کردن و رسمی شدن باید علاقه مند باشی و صبر کنی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
من معلمم ولی نشنیدم اینو امااا میدونم به شدت نیاز دارن به معلم و البته خیلیها رو میشناسم با مدرک دیپ ...

سلام.من لیسانس علوم تربیتی ام به غیر از استخدامی آموزش و پرورش من چطور میتونم استخدام شم.؟

ولله من فوق داشتم ۵ سال هر کاری کردم نتونستم وارد شم  تا آزمون رشته من رو خواست قبول شدم   فکر کنم سر کارت گذاشتند من خودم به شدت دنبال معلم شدن بودم غیر انتفاعی کار میکردم اصلا همچین چیزی نشنیدم  ولی دیدم کسانی زیادی با لیسانس با پارتی به عنوان حق التدریس وارد شدند و استخدام شدند  در حالی که سوادشون در حد ابتدایی بود

سلام.من لیسانس علوم تربیتی ام به غیر از استخدامی آموزش و پرورش من چطور میتونم استخدام شم.؟

تو کانون ها ی فکری. ..میتونی مشاوره هم کار کنی و دفتر بزنی ..ولی کلا آموزش پرورش یه چیز دیگس. .

ولله من فوق داشتم ۵ سال هر کاری کردم نتونستم وارد شم  تا آزمون رشته من رو خواست قبول شدم   ...

آخه تو سایت جهاد دانشگاهی هم نوشته ک دوره مربیگری مهد کودک و معلم ابتدایی اما انگار بیشتر برای مدارس غیرانتفاعی هست

تو کانون ها ی فکری. ..میتونی مشاوره هم کار کنی و دفتر بزنی ..ولی کلا آموزش پرورش یه چیز دیگس. .

چجوری میتونم وارد آموزش پرورش بشم باید کنکور بدم فرهنگیان قبول شم؟؟ من ۲۳سالمه 

چجوری میتونم وارد آموزش پرورش بشم باید کنکور بدم فرهنگیان قبول شم؟؟ من ۲۳سالمه 

آره خوب باید فرهنگیان قبول شی کدون متقاضی زیاده باید تلاش کنی...اگه تو شهرستانهایی میری سازمان آموزش و پرورش و میگی من میخام مناطق محروم کار کنم چه نهضت چه مهد چه ابتدایی. ..چن سال باید اونجاها کار کنی با جوق کم و سختی البته تا امیدی باشه ولی فرهنگیان قبول شی از لحظه ورودت به دانشگاه بورس آموزش پرورش میشی و ماهی سه تومنم بهت حقوق میدن به محض فارغ التحصیلی هم ک حقوقتو افزایش میدن و بدون معطلی میری سر کار