2777
2789
عنوان

توهین های دائم مامانم به شوهرم

1204 بازدید | 45 پست

چطورکه ازدواج کردم دائم مامانم ازشوهرم بدگویی میکنه میگ شوهرت ادم نیست نفهمه وخیلی توهینای دیگ اونم فقط سرحرف مردم که هرکدوم یه عیب میچسبونن به شوهرم مامانمم قبول میکنه من هرچی بهش میگم من خوشبختم دوسش دارم زندگیم عالیه قبول نمیکنه میگه این چیه توگرفتی درحالی که بااسرارای خودش باشوهرم ازدواج کردم بعدشم وقتی من ازشوهرم طرفداری میکنم بهش برمیخوره توچراطرفشومیگیری چراعین من چارتالیچاربارش نمیکنی همش سراین قضیه دعواداریم اخردیروز زدم به سیم اخردعوای بدی کردیم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

دیروزکلی نفرینم کردکه چراازشوهرم طرفداری میکنم اصلانظرمن براش مهم نیست چون ازشوهرم خوشش نمیادانتظارداره منم ازش بدم بیاد

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو مامانم برعکسیم من با شوهرم مشکل دارم یا خیلی پررو نمیکنم وقتی بدخلاقی میکنه ناهار درست نمیکنم

مامانم هی میگ ناهار ندادی شام ندادی

بد حرف زدی باش فلان

حالا خودش بابامو الکی ب رگبار میگیره ها😏

عمه بیشعورم رفته بوداونجاچرت پرت پشت سرشوهرم گفته حالاحرف اونوقبول میکن حرف منوقبول نمیکن همش میگ شوهرت ادم نیست عوضیه درحالی که شوهرهرکارتونسته براشون کرده نه خوبی خودم نه شوهرم هیچکدومونمیبینه

بخدادیگ بریدم هروقت میرم خونشون به بهونه شوهربادل خون میام خونه هرچی میگم من خوشبختم گوش نمیده هی بااین واون مقایسه میکنه