2777
2789
سلام دوستان، چند وقتیِ شاهد تاپیکهایی با موضوعاتِ بالا رفتن سن ازدواج، بدبختی (!) خانما (درکل و منحصراً بعد از طلاق) و ... هستم و پستهایی ک واقعا با خوندنش متاسف میشم! خانمی ک حالا سنشون از ٣٠ سال گذشته و ازدواج نکردن، بدبخت نیستن! خانمی ک تجربهء شکست در زندگیشون دارن ذاتاً بدبخت نیستن! جنس مونث بدبخت نیست! چرا انقدر این واژه تکرار میشه؟؟! جالب تر اینجاست ک خیلیا نگران دخترکانشون هستن بااینکه میدونم تنها ٣-٤ سال دارن! -چرا بعضی از دوستان متاهل فکر میکنن، دخترایی ک مجردن اصلا از دوران تک نفریشون لذت نمیبرن؟!! این تنهایی برای خیلیا خوشایندِ! باور کنید! مطمئنا خودشون دوران شادی نداشتن! - چرا بعضی از کاربرا فکر میکنن حالا ک ازدواج کردن، واقعا برتری نسبت ب بقیه دارن؟!! - چرا انقدر هضمش سخته ک خانمی ک جدا شدن همونقدر از زندگی سهم دارن ک بقیهء افراد دارن؟!! - چرا براحتی اجازه داده میشه ک هر انگی ک دلمون خواست ب همجنسهای خودتون بچسبونیم درصورتیکه اونها واقعا راهی جدایی نداشتن! در کل نمیخواستم تاپیکی با این موضوع بزنم ولی واقعا پستها رو ک میدیدم، واسه اون دسته ک مادر دختر بودن ناراحت میشدم! درستِ جامعه بی رحمِ، اما ما چرا ب هم، ب همجنسامون رحم نداریم! مادرای گل دختردار قرارِ شما ی خانم تربیت کنید، لطفا تو طرز فکراتون تجدید نظر کنید. با سپاس:)
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از نظر منم مجرد موندن خیلی بهتره تا اینکه ازدواج کنی و نتونی از زندگیتلذت ببری اماااا متاسفانه شرایط ایران برای کسایی که مجرد میمونن خوب نیست ، دید اطرافیان ، بعضی وقتا محدودیت خانواده ها ، ....... باعث آزار واذیتشون میشه بعد از یه سنیم وقتی میبینن بیشتر هم سنو سالاشون ازدواج کردن وخانواده خودشونو دارن وتقریبا راهشون کاملا تغییر کرده افسر ده میشن ، معدود افرادی هستم که مجرد بمونن و تو سنای میانسالی از شرایطشون لذت ببرن مشسکل دیگه آقایون ایرانی هستن که با اینکه میبینی سنشون بالاست ولی میل به دخترای کم سن تر از خودشون دارن ، من ایبن مساعل در اطرافم دیدم باید اول فرهنگش تو جامعه جا بیوفته
متاسفانه تو کشورمون عقاید خرافی و برخوردای نامناسبی که مردم دارن باعث میشه مجردایی که سنشون یه کم بالارفته یا مطلقه ها شرایط خوبی نداشته باشن و همش تحت فشار باشن واقعا خبری به ازدواج نیس اگه کسی ازدواج خوبی داشته باشه و از زندگیش لذت ببره خیلی خوبه ولی دلیل نمیشه بگیم مجردا زندگی خوبی ندارن
تو این دوره زمونه ازدواج نکردن و مجرد موندن یه مشکله و ازدواج کردن هزار مشکل
خدایا! همه از تو میخواهند "بدهی"
اما من از تو میخواهم " بگیری" ، خستگی، دلتنگی و غصه ها را ، از لحظه لحظه روزگار همه آنهایی که دوستشان دارم ...... آمین
به نظر من از نظر عموم باید همرنگ جماعت باشی تا بگن خوشبخته اگه یکی جور دیگه ای زندگی کنه اونو بدبخت میدونن چرا به یک دختر مجرد نمیگن عزیزم از زندگیت در زمان حال لذت ببر تا بهش میرسن میگن انشالله قسمت تو هم از راه میرسه در همه موارد همینه
بچه ها ممنونم از وقتی ک گذاشتید:)
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...