2777
2789
عنوان

••• خانمای عزیز لطفا ناجوانمردانه قضاوت نکنید! •••

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 97 پست
من ازاینکه خانمای متاهل مثلا تایپیک میزنن:زنی که خرج نداره ارج نداره-راه های دق دادن جاری-بدگویی ازمادرشوهر میزنن واقعا خجالت میکشم همه ماانسانیم اگربخوایم میتونیم مشکلبادل رحمی و دوستی براحتی حل کنیم وکینه پروری نکنیم
عیدمن انروزیست که دسترنج یک ساله دهقان شام یک شب ارباب نباشد(ارنستوچگوارا)
آیدین جان چون الان معنی و مفهوم زندگی رو فقط و فقط در ظاهر و ارضا کردن خودشون میبینن متاسفانه! شبنم جان تک فرزندی خیلی بهتر از شرایطی هست ک شما فرزند دوم رو میاری تا همبازی اولی بشه درصورتیکه اون انسانِ! نرگس جان، واقعا همینطوره، اینکه حقّ شاد زندگی کردن رو از بقیه بگیری، بزرگترین ظلمِ!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهناز جان واقعا همینه، یکی با خانه داری کیف میکنه یکی با شاغل بودنش، یکی با یدونه بچه یکی با ٢/٣ تا، یکی با مجردیش یکی با متاهلیش، جای همه ک نمیشه تصمیم گرفت!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
دوستان عزیز ایا من دو تا تاپیک زدم؟؟؟!:/ اخه اسمهای متفاوتی با رفرش کردن دیدم و موندم من الان کجام...؛)
مونا جان بحث ما شوهر کردن و یا شوهر نکردن نیست، ما از دخالت و قضاوت بیجای دیگران ناراحتیم...
من یه سوال دارم. اینهمه ادم اونو خوندن من جمله من و متاسف شدن اما فقط شما تاپیک زدی. من فکر میکنم در زوایای پنهانت داری با خودت مبارزه میکنی تو تو درونت این حرفو قبول داری وگرنه انقدر عصبی نمیشدی
شیرین جان من کانفلیکت های ذهنی زیاد دارم، بعضیاش ب نتیجه میرسه و بعضیا نه، اما میشه بگید کدوم دقیقا؟؟ مونا جان اکثرشون ترس از تنها موندن دارن و فکر میکنن عرف بر اینِ. من خودم تابحال دوست پسر نداشتم چون با نحوهء خطاب کردنش مشکل داشتم، ب هرحال تو اجتماع ادم با افراد مذکر زیادی در ارتباطِ، اما اونها فقط اهداف کوتاهی رو ساپورت میکردن مثلا برای کار و...
اغلب مردم چه زن وچه مرد نیاز به همدم دارن ولی ازدواج کردن امتیاز بزرگی نیست ازدواج موفق یه پیروزیه بزرگه اونم باز برای خود شخص پزدادنی نیست اگه منظور صرفا شوهر کردن باشه که همه می تونن یکی رو پیدا کنن وباهاش ازدواج کنن ولی اونی موفقه که انتخاب درستی بکنه واین وسط یه عده مجردا یا امکان انتخاب شخصی که با سلایقشون بخوره نداشتن یا کلا علاقه ای به ازدواج ندارن درست مثل کسایی که علاقه ای به بچه دارشدن ندارن به نظر من نقص محسوب نمیشه زندگیه خصوصیشه وازاده هرطوری دلش می خواد زندگی کنه
؟؟ منظورم رو نگرفتی گلم. میگم تو خودت قبول داری بیشوهری بیداد میکنه چون با زدن تاپیک میخای به خودت ثابت کنی که قبولش نداری. در کل میگم. به فکر خودت بیشتر باش. مخصوصا با نظرت راجع به دوست پسر. این بخش وجودیتو انقدر انکار نکن. یه روزی تسخیرت میکنه ها