2777
2789
عنوان

کسی هست دانشگاه علمی کاربردی رفته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29744 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متولد ۷۶ هستم ،، دیر نشده ،، من رفتم ولی با این سن هیچ پس اندازی ندارم ،، دنبال کارم ،، برو موفق ...

منم پس اندازی ندارم ایشالله پول جور شد میرم 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
ان شاالله 💖🌺🌺🌺🌺

دستت درد نکنه راهنمایی کردی ایشاالله به آرزوهات برسی🌺

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
مرسی عزیزدلمممم ،، ممنون امیدوارم تو هم به زودی بهترین اتفاق ها برات رقم بخوره ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مرسی

سالی ۴ و خورده ای میشه میتونی برنامه ریزی کنی جمع کنی اگه دولتی قبول نشدی عزیزدلمممم

هزینش مشکلی نیست میتونم جورش کنم اما میترسم مدرکش به دردم نخوره و مثل خیلیا قابش کنم بزنم به دیوار 

رشته خودم تجربیه میتونستم قبول بشم اما با شرایط الانم فکر نکنم بشه از یه طرفم واقعا حس میکنم ک نیازه ادامه تحصیل  بدم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
وقتی شهریه دانشگاه دولتی نوبت دوم یا همون شبانه نزدیک ۳ تومن میشه ترمی این دانشگاه رو باید حداقل تا ...

بستگی به مقطع تحصیلی و تعداد واحد دارهدرشتهitیکو سیصد ه ۳ تومن چخبره