2777
2789
عنوان

کسی هست دانشگاه علمی کاربردی رفته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29745 بازدید | 60 پست
نه عزیزم کاردانی یا همون فوق دیپلم اونجا بودم ، برای کارشناسی یا لیسانس اومدم ازاد ،،

چند ترم خوندید برای لیسانس؟ رشتتون چی بود؟

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارشناسی پیوسته ۸ ترمه ،  ناپیوسته ۲ تا ۴ ترمه ،، من الان ترم اخر کارشناسی م ، مهرماه ،،

رشتتون چیه؟

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
زنگ بزن مشاور سوال کن چه رشته ای میخای بری؟

هنوز تصمیم نگرفتم میخوام ببینم اول اینکه توان پرداخت هزینشو دارم یا ن بعدشم ببینم مدرکش معتبر و بدرد بخور هست اگه نشه همون رشته خودم کنکور میدم شاید دولتی قبول شدم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
دیپلم هنرستان حسابداری بازرگانی کاردانی حسابداری صنعتی کارشناسی حسابداری مالی  😅 شما چطوره ...

من به خاطر هزینه ها دانشگاه نرفتم به نظرتون ۱۰میلیون کافیه برای لیسانس تو دانشگاه علمی کاربردی خیلی ناراحتم نرفتم دانشگاه

من به خاطر هزینه ها دانشگاه نرفتم به نظرتون ۱۰میلیون کافیه برای لیسانس تو دانشگاه علمی کاربردی خیلی ...

آره عزیزم کافیه بعدم قسطی پرداخت میکنی ، اول هر ترم شهریه ثابت میدی تا امتحانا متغیر و ، باز ترم بعدم همین اصلا به چشم نمیاد منم ۳ سال بعد کنکورم رفتم دانشگاه رفتم کلی کار کردم پول جمع کردم بعد رفتم

آره عزیزم کافیه بعدم قسطی پرداخت میکنی ، اول هر ترم شهریه ثابت میدی تا امتحانا متغیر و ، باز ترم بعد ...

عزیزم من شهریه ثابت و متغیر و متوجه نمیشم

توی نت زدم زده بود ک هر ترم ۴۰۰ تومن تقریبا اون شهریه ثابته؟یعنی اضافه بر اون باید پرداخت بشه؟

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
آره عزیزم کافیه بعدم قسطی پرداخت میکنی ، اول هر ترم شهریه ثابت میدی تا امتحانا متغیر و ، باز ترم بعد ...

خوب کاری کردی رفتی راستش منکه نرفتم اصلا احساس میکنم از بقیه عقبم 

عزیزم من شهریه ثابت و متغیر و متوجه نمیشم توی نت زدم زده بود ک هر ترم ۴۰۰ تومن تقریبا اون شهریه ثاب ...

هر ترم یه مبلغی شهریه ثابته ،، که هر رشته با رشته ی دیگه فرق داره ،، رشته های صنعتی بالا ترن ،، 

یه مبلغی هم شهریه متغیره که درسهای عملی و تئوری هستن و هر ترم ۲۰ واخد میتونی برداری ،، شهریه ثابت + متغیر ۲۰ واحدت حدودا میشه ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰  ،،، حدودی میگم ،،

تو نت سرچ کن شهریه ثابت با متغیر مهر ۱۴۰۰ علمی کاربردی برات میاره ،،

هر ترم یه مبلغی شهریه ثابته ،، که هر رشته با رشته ی دیگه فرق داره ،، رشته های صنعتی بالا ترن ،،  ...

اها متوجه شدم گلم ممنونتم

زیاد شد ک😑 همون به فکر کنکور باشم بهتره