2777
2789
عنوان

کسی هست دانشگاه علمی کاربردی رفته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29750 بازدید | 60 پست
تو سایت هزینه ثابت و متغیرشو نگاه کن ، من کاردانی علمی کاربردی بودم کلا ۴۵۰۰ شد ورودی بهمن ۹۶  ...

سلام عزیزم من امسال میخوام برم دانشگاه علمی کاربردی آرایش زنانه شما خوندین بنظرتون چطور بود؟ ارزششو داره هزینه کنم لطفاً راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما

ممنون. میخواستم ببینم شما کدوم شهر هستید و اینکه علمی کاربردی میشه غیرحضوری یه رشته رو خوند؟ 

شوهرم برای ارتقای شغلش میخواد یه رشته رو بره ولی چون شاغله سختشه هر روز بره...... حجم دروس وامتحانا چجوریه؟ مثلا شما پارسال که ۱۶واحد بهتون داده بودن چندتا کتاب و حدودا چندصفحه درس میشد؟

ممنون. میخواستم ببینم شما کدوم شهر هستید و اینکه علمی کاربردی میشه غیرحضوری یه رشته رو خوند؟  ...

دروس تخصصی ۳ واحد و عمومی۲ واحد داره معمولا اکثرا شاغلن . بیشتر آخر هفته ها هستش من کرج هستم  راستی استاداشم کنار میان بازم بستگی به مرکزی داره که میری نثلا من یک ترم یه دانشگاه مهمان برداشتم دانشگاه سختگیری بود توی نمره دهی و حضور در کلاسا

دروس تخصصی ۳ واحد و عمومی۲ واحد داره معمولا اکثرا شاغلن . بیشتر آخر هفته ها هستش من کرج هستم  ر ...

شهریش امسال بالای دوتومن درمیاد درسته؟

برای امتحانا اذیت نمیکنن نمره ندن تا دانشجو مجبور بشه دوباره پول بده برای جبرانی؟

شهریش امسال بالای دوتومن درمیاد درسته؟ برای امتحانا اذیت نمیکنن نمره ندن تا دانشج ...

دانشگاه من واحد کم میده که یه واحد دیگه هم برداریم ولی استاداش خوب نمره میدن شب امتحانی میخونم بالای ۱۸ میشم

دانشگاه من واحد کم میده که یه واحد دیگه هم برداریم ولی استاداش خوب نمره میدن شب امتحانی میخونم بالای ...

عزیزم منم کرجم درمورد رشته های رسانه ای خبرگزاری فارس دانشگاه علمی کاربردی چیزی میدونی شهریه اش امسال حدودا چقدر در میاد؟ من تازه فراخوانشو دیدم ولی هزینش برام مهمه