2777
2789

میدونید شهریه ش چقدره؟

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شهریه دانشگاه دولتی نوبت دوم یا همون شبانه نزدیک ۳ تومن میشه ترمی این دانشگاه رو باید حداقل تا ...

نه بابا آنقدر نیست آزاد زیاده

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

فکر کنم پیام نور و علمی کاربردی شهریه هاشون نسبت به بقیه دانشگاه ها کمتره

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

بلا به دور 

چه قد زیاد 

من تازه میخوام برم 

ولی زیر دوتومنه حتی زیرر یک و نیم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

خاله من می‌رفت نمی‌دونم شهریش چقدره برو از دانشگاه بپرس

خالت دانشگاه کدوم شهری رفته رشته آرایشگری هم داره؟؟، تو نت میزنه رشته آرایشگری داره علمی کاربردی حالا نمیدونم زنگ بزنم مشاور دقیق بپرسم یا زنگ بزنم دانشگاه

تو سایت هزینه ثابت و متغیرشو نگاه کن ، من کاردانی علمی کاربردی بودم کلا ۴۵۰۰ شد ورودی بهمن ۹۶  ...

تو ۴ترم لیسانس گرفتی؟

خالت دانشگاه کدوم شهری رفته رشته آرایشگری هم داره؟؟، تو نت میزنه رشته آرایشگری داره علمی کاربردی حال ...

آره همه رشته ای داره علمی کاربردی خاله من مدیریت می‌رفت شهر تبریز