2777
2789
عنوان

کاش مامانم می مُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 73 پست
درک میکنم مادر منم خیانت میکن  خیلی سخت ولی من دیگ سعی میکنم اهمیت ندم

منم سعی میکنم بی تفاوت باشم ولی شهرمون خیلی کوچیکه انگشت بکنی تو دماغت همه میبینن و میفهمن برا همین خیلیا دیده میان بهم میگن 

کنار بیا 

اگر نمیتونی تحمل کنی اصلا در ارتباط نباش 

حرف مردم رو هم از این گوش بده به اون یکی 

در ضمن کسی که شما براش مهم باشی اصلا نباید چیزی که خودت میدونی رو به روت بیاره 

دفعه بعدی که کسی این حرفو زد هر کسی بجای شرمنده یا عصبانی شدن بخاطر عمل و رفتار یکی دیگه خیلی راحت بگو به من مربوط نیست وقتی بدونن که حساسیتی روی موضوع نداری پیگیر هم نمیشند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیرم و بیام ولی هرازگاهی میشنوم بهم میریزم میگم خدایا چرا من

اتفاقی هست که افتاده باید یاد بگیری باهاش کنار بیای و اینکه هر کس گفت مستقیم و غیر مستقیم بهشونبگو به شما ربطی نداره بعد ی مدت برات خبر نمیارن راحت میشی اما بخوای کم بیاری بیچارت میکنن

کنار بیا  اگر نمیتونی تحمل کنی اصلا در ارتباط نباش  حرف مردم رو هم از این گوش بده به اون ...

من رفت و اومد انچنانی ندارم در حد سالی دوبار.. شهرمون کوچیکه یه کار کنی همه میفهمن میخام اهمیت ندم ولی تا یکی میاد بهم میگه بهم میریزم همه یه جور دیگه نگام میکنن اصلا تو شهر راحت نیستم اخه اینم شد زندگی

مامانت جدا شده از بابات ؟زندگیشون چطور بوده بابات براش چیزی کم گذاشته مگه ؟!!

ن جدا نشدن بابام معتاده سرش تو کار خودشه به مامانم باج میده ک کاریش نداشته باشه بزاره راحت مصرف کنه 

ن جدا نشدن بابام معتاده سرش تو کار خودشه به مامانم باج میده ک کاریش نداشته باشه بزاره راحت مصرف کنه& ...

پس بخاطر همینه که مادرت خیانت می‌کنه دیگه همش تقصیر باباته مادرت گناهی نداره 

من درکت میکنم عزیزم بابا داری ک باهاش در میان بذاری؟اگه نداری به خاله هات بگو یه روز بیان خونه شما ب ...

خالمم یه بار دیده بودش کلی حاشا کرده بود چجوری باش حرف بزنیم وقتی حاشا میکنه میگه من نبودم من کاری نکردم