2777
2789
عنوان

کاش مامانم می مُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران هزار بار باهاشونم صحبت کنید فایده نداره  باید سرش به سنگ بخوره ابروش بره تابه خودش بیاد ...

دقیقا،،،آدم اینطوری،،،اصلا حرف زدن باهاش هیچ تاثیری نداره مگر اینکه خودش بخواد و سرش به سنگ بخوره

پس بخاطر همینه که مادرت خیانت می‌کنه دیگه همش تقصیر باباته مادرت گناهی نداره 

یعنی چون بابام معتاده باید بره با پسرای کم سن و سال بچرخه و آبروریزی کنه پس طلاق و براچی گذاشتن 

چقدر بد...  پدر معتاد مثل غده سرطانی هست، همه چیزو، مخصوص غیرتشو  برای مواد به باد میده

اونکه آره ولی مگه آدم باید بخاطر یه شوهر معتاد با پسرای جوون بپره..خودش هیچی فکر آبروی منم نمیکنه فک میکنه کسی نمیبینتش اونم تو شهر به این کوچیکی.. امشب خیلی گریه کردم ولی اروم نمیشم😔

اونکه آره ولی مگه آدم باید بخاطر یه شوهر معتاد با پسرای جوون بپره..خودش هیچی فکر آبروی منم نمیکنه فک ...

حق با شماست، می تونه با طلاق خودش راحت کنه، این کارش اصلا درست نیست 

می دونم عزیزم، برای شما خیلی بد شده، باید از هر کس و ناکسی نیش و کنایه بشنوی

😐🤷🏻‍♀️
حق با شماست، می تونه با طلاق خودش راحت کنه، این کارش اصلا درست نیست  می دونم عزیزم، برای شما خ ...

نمیتونی تصور کنی چقدددر بخاطرش خجالت میکشم به دوستام نگا میکنم میبینم یه خانواده سالم دارن حداقل مدام حرف نمیشنون به خدا میگم چرا اخه من😔