2777
2789
عنوان

مگه هر قبرستونی رفتن منم باید برم؟!

637 بازدید | 43 پست

بچه ها لطفا بگین حق با کیه 

من ۲۶سالمه! تو عقدم 

قبلا پسر عموم خواستگارم بود منم دوستش نداشتم چون مثل داداشم میدیمش و جواب منفی دادم بعد که شوهرم اومد خواستگاری خانواده عموم دوباره اومدن خواستگاری و خیلی اذیت کردن که ازدواج ما سر نگیره اما شوهرم چند سال عاشقم بود وکم نیاورد خلاصه ازدواج کردیم 

پسر عموم هنوز مجرده (اونم حسی به من نداره )حالا اونا روزای تعطیل که میرن بیرون دنبال ماهم میان که باهم بریم شوهرم گفته  هروقت خودم هستم باهاشون میریم اشکال نداره ولی تنها نرو حالا بابام گیر داده چرا نمیای شوهرت یک شهر دیگس از کجا میفهمه تو اومدی چرا از اون اجازه میگیری به اون ربطی نداره تو از ادم به دری و...بعد به عموم اینا هم زنگ زد گفت ....نمیاد ارزششو نداره منت کشی کنید بیاین دنبال خودم بریم 

یعنی هر دفعه که میخوان برن بیرون همین مسخره بازی هست 

حق با کیه خداییش چون باهاشون نمیرم بی ارزشم؟

وقتی شوهرت گفته تنها نرو پس نباید بری‌ بعدا می‌فهمه میشه مشکل تو زندگیت

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باتونروبهتره شوهرت بفهمه ناراحت میشه بعدهمه خودشون رومیکشن کنارمیگن میخواستی نیای بعداعتمادشوهرت نسبت بهت کم میشه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

نه مگه اجباریه.....شما الان باید بگی همسرت اجازه نمیده. درسته که هنوز خونه پدرمادرتی..اما بالاخره عقد هستید و همسرتونه میتونه اجازه نده.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
بابام اصلا نمیفهمه شوهر دارم میگه بیا عموت ناراحت میشه چرا به شوهرت میگی! انگار پسر همسایست!

مقاومت کن‌ و سر حرف خودت وایسا

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

فقط بابات😐 چه خبره؟ چه حرف بدی زده بگو دوست ندارم بیام اصلا نه به خاطر شوهرم خودم نمیخوام بیام مگه بچه م که تو برام تصمیم میگیری؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
وای خدا رو شکر کن با پسرعموت ازدواج نکردی چون قشنگ معلومه بابات از این مدل مردهای فامیل دوسته که رو ...

خدارو‌روزی هزار بار شکر میکنم حاضرم قسم بخورم‌ اونقدر که بابام پسر داداشش رو دوست داره منو دوست نداره کارایی برای اون کرده که برای من نکرده حالا هم منو اینجوری پیششون خراب میکنه 

بابام اصلا نمیفهمه شوهر دارم میگه بیا عموت ناراحت میشه چرا به شوهرت میگی! انگار پسر همسایست!

پس پدرتون هنوز درک نکردن که ازدواج کردید و دیگه اختیار کامل ندارید.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰