2777
2789
عنوان

مگه هر قبرستونی رفتن منم باید برم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 43 پست
بابام اصلا نمیفهمه شوهر دارم میگه بیا عموت ناراحت میشه چرا به شوهرت میگی! انگار پسر همسایست!

منم پسر عموم خواستگارم بود تا منو شوهرم عقد کردیم اونم رفت سریع زن گرفت.ک کم نیاره الانم خیلی میره رو مخم ..بقول شما مادربزرگم هرجام اون هست بزور منو میبره

تاریکه این دنیا واسه تو تاریکه ..تو کور میشی نمیبینی منی که خیلی بهت نزدیکه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زودتر جوربشه برم فقط

انشالله انشالله 

ببین مشکلات دوران عقد همبنه ک بقیه متنفرن 

پس همه ازین مشکلات دارن حالا شما ک از خانواده شوهرتم دوری و گرنه مسایل اونام بود درکنار اینا 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
وای اسی بابات چه باحاله🤣 بگو اگر تو یه شهر دیگه باشی مامان یه جا بره ازت پنهان کنه خوشت میاد🤔 ببین ...

بابام اصلا به اعتماد و رو راست بودن اعتقادی نداره خودش وقتی مامان خدابیامرزم زنده بود کلی بهش خیانت کرده بود الان هم فکر میکنه من نباید شوهرمو ادم حساب کنم و به حرفش گوش بدم درصورتی که ما دوتا از چشمامون بیشتر به هم اعتماد داریم شوهرم کوچکترین کاری که میخواد بکنه یا جایی بره بهم میگه بعد من پناهنکاری کنم؟

اره همیشه میخواستم همه رو راضی نگه دارم پرتوقع شدن دیگه باید تغییر رویه بدم

افرین اصلا بی احترامی نکن اما محکم و اروم حریم خصوصیتو تعریف کن 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
بابام اصلا به اعتماد و رو راست بودن اعتقادی نداره خودش وقتی مامان خدابیامرزم زنده بود کلی بهش خیانت ...

وای ببخسید عزیزم نمیدونستم مادرتون فوت کرده خدا بیامرزه مادرتون

به حرف بابات گوش نده اسی جان خدا رو شکر معلومه خودت دختر عاقلی هستی

فقط هرچه زودتر برو سر خونه و زندگیت الانم که کروناست بهونه داری عروسی نگیر راحت برو سر زندگیت

اره چون شوهرم یک شهر دیگس و دیر به دیر میاد هنوز بابام عادت نکرده ولی جالبه به من میگه پنهانکاری کن ...

متوجهشون کنید که همسرتون مهمتر از عموتون هست. از الان نتونن دخالت کنن .

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
متوجهشون کنید که همسرتون مهمتر از عموتون هست. از الان نتونن دخالت کنن .

جالبش اینجاست من به بابام نگفتم شوهرم دوست نداره بیام چون واقعا خودمم دوست ندارم باهاشون برم و حوصلشونو ندارم  اگه مستقیم بگم شوهرم نمیزاره بابام باهاش لج میکنه سرسنگین میشه یا ی چیزی بهش میگه ک ناراحت شم اصلا به عنوان همسر من قبولش نداره انگار !ولی خودش حدس زده شوهرم دوست نداره برم که میگه بهش نگو اگه مطمئن بشه وضع بدتر میشه 

منم پسر عموم خواستگارم بود تا منو شوهرم عقد کردیم اونم رفت سریع زن گرفت.ک کم نیاره الانم خیلی میره ر ...

عموم تو جلسه خواستگاری زنگ زد پسر عموم رو کشوند خونمون نشوند رو به رو شوهرم !هوف اینا یه کارایی کردن با من ابرومو همه جا بردن اینقدر هر ننه قمری رو فرستادن ک من با شوهرم ازدواج نکنم یک بار هم عموم اومد دنبالم که بیا بریم بیرون بعد منو برد خونه یکی از اقوامشون باهام حرف بزنه از ازدواج باشوهرم منصرف بشم!از خودم بدم میاد اینقدر مظلوم و بی سرو زبون بودم هر کار میخواستن باهام میکردن

جالبش اینجاست من به بابام نگفتم شوهرم دوست نداره بیام چون واقعا خودمم دوست ندارم باهاشون برم و حوصلش ...

نرید.پدرتون یبار دوبار سه بار ناراحت میشه...بعدش عادت میکنه.بچه نیستید که وادارتون کنن....پدرتون اینجوری خانوادشو مقابل خانواده برادرش بی ارزش میکنه.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰