بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سالک بیماری نیست که... یه پشه س نیش میزنه البته پشه ناقل سالکه... من بچه که بودم نیشم زد همونجا آمپول برام زدن تو چن مرحله خییییلی سریع برو دکتر اگه ماده باشه تخم ریزی میکنه توی بافت بدنت و بچه هاش اونجا بزرگ میشن... من هنوز بعد از گذشت ۱۷ سال هنوز یه ذره جای فرورفتگیش روی بدنم هست
یا خدا. منم راهنمایی بودم رو دستم زد متاسفانه چون چرک میکرد مث یه جوش چرکی بود فکر کردم جوشه و ب مامانم نگفتم. الان شبیه جای سوختگی شده. تو که رو دماغته زوووود ببر درمانگا خشک کنن. کدوم شهری؟
اصلا خود درمانی نکنین وحتما روشو بپوشونید چون سرایت میکنه مثلا دست بزنید بهش جادیگه بمالید یا مگس روش بشینه . ما پدرمون رو پاش زد . بعد مادرم زد رو پاش بعد رودست من زد . حتما باید بری دکتر فریز میشه و امپول بزنن . و جاشم میمونه . حتما برو ما تا درمانمون تموم هرکدوم دوجا دیگمون زد مثلاخودم روشکمم زد
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶