2777
2789
عنوان

بابام گفت با این مهریه قبول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 31 پست
جوابتون دادمگفتم اگه مرد حق طلاق داره وقتی بخواد طلاق بگیره و بره مهریه ندارههه کههه تا قرون آخر مهر ...

خب فقط مهریه نیست که

مرد میتونه خیلی راحت یه طرفه طلاق بگیره چون حق طلاق داره

میتونه راحت اذیت کنه نذاره مادر با بچه ارتباط بگیره چون حق حضانت داره

میتونه جلوی تحصیل و اشتغال زن رو بگیره

به نظرم اینا بیشتر از مهریه نیاز به اعتماد دارن

اگه بحث سر اعتماد باشه برای زن اعتماد سخت‌تره چون رسما ساده‌ترین حقوق زندگیش داره به خطر میوفته

اینا اصلا در دفاع از مهریه نیست بحث مهریه مفصله 

اينا فقط برای بحثه اعتماده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه شروط هم میخوای مهر هم میخوای ؟

شروط آخه حق مسلم و انسانیه هر آدمه 

ضمنا ۱۴ سکه مبلغی نمیشه که اصلا 

من جای استارتر بودم شروط رو می‌گرفتم و حتی ۱۴ سکه مهر هم نمی‌کردم و فقط تصنیف اموال رو میخواستم

شروط آخه حق مسلم و انسانیه هر آدمه ضمنا ۱۴ سکه مبلغی نمیشه که اصلا من جای استارتر بودم شروط رو می‌گر ...

تصنیف اموال هم بدرد نمیخوره 

اکثر مردا اموال رو موقع جدایی میزنن بنام خواهر و مادرشون 

مهریه پایین باشه + حق طلاق 

ازدواج بدون مهریه حتی با حقوق برابر حماقته 

که مرد هر موقع هوس کرد یا دلش نخواست مفت نتونه طلاق بده زن رو 

شروط آخه حق مسلم و انسانیه هر آدمه ضمنا ۱۴ سکه مبلغی نمیشه که اصلا من جای استارتر بودم شروط رو می‌گر ...

عزیزم هیچ جای دنیا مهر وجود نداره خب 

الان تو این گرونی همه انقد میزنند از کجا معلوم تا تقی به توقی نخورد خانوم بخواد طلاق بگیره ؟ کم نبودن از اینجور خانوم ها 

💚🌱

تصنیف اموال هم بدرد نمیخوره اکثر مردا اموال رو موقع جدایی میزنن بنام خواهر و مادرشون مهریه پایین باش ...

موقع جدایی به اسم کسی بزنه دادگاه اصلا قبول نمیکنه 

البته اینم هست که میگن هر کسی از ظن خود شد یار من ...

من نسبت به زندگی خودم میسنجم و میگم ولی ممکنه به قول شما کسی نسبت به زندگی و اخلاق همسر خودش مثل شما فکر کنه

عزیزم هیچ جای دنیا مهر وجود نداره خب الان تو این گرونی همه انقد میزنند از کجا معلوم تا تقی به توقی ن ...

خب منم برای همین دقیقا گفتم من باشم اصلا مهریه نمیزارم و فقط تصنیف اموال میگیرم که اگه خدای نکرده خواستیم جدا بشیم همه چیز نصف بشه

موقع جدایی به اسم کسی بزنه دادگاه اصلا قبول نمیکنه البته اینم هست که میگن هر کسی از ظن خود شد یار من ...

با ی آقایی هم کلام شدم که می‌گفت اکثر همکار هاش که جدیدا ازدواج کردن اموال رو میزنن بنام خواهر و مادر از ترس زنشون 

شمام جای خواهر من 

دارم میگم حواست رو جمع کن تصنیف اموال به تنهایی کافی نیست 

با ی آقایی هم کلام شدم که می‌گفت اکثر همکار هاش که جدیدا ازدواج کردن اموال رو میزنن بنام خواهر و ماد ...

زندگی که آدم ببینه از اول طرف اینجوری داره جلو میاد همون موقع باید تمومش کنه عزیزم 

البته از من که این حرفا گذشته دیگه و من چندین ساله متاهلم