یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواستگار هم درست میگهحق حضانت فرزندحق طلاق و این چیزارو بگیری با 110 تا خیلیه دیگهه حق داره سخت اعتم ...
خب حق حضانت فرزند و حق طلاق رو که از قبل خود مرد داره حتی لازم نیست کسی بهش اینا رو قانونی بده ولی دختر داره اعتماد میکنه واسه دختر سخت نیست؟
با مهریه کاری ندارم حرفم رو حق و حقوقه که با این دیدگاه نظر دادین
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مرد از اول حق طلاق و حضانت داره و حتی لازم نیست کسی این حقوق رو بهش بده خب برای دختر اعتماد سخت نمیشه؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بحثم سر مهریه نیستیعنی اصلا با مسائل مالی کاری ندارمشما میگی حق حضانت و حق طلاق داری اعتماد سخت میشه ...
جوابتون دادم
گفتم اگه مرد حق طلاق داره وقتی بخواد طلاق بگیره و بره مهریه ندارههه کههه تا قرون آخر مهریه رو باید بده بعد طلاق یک. طرفه ولی زن مهریه داره بخواد طلاق یک طرفه بگیره مهریه رو. هم. میتونه بزاره اجرا