2777
2789
عنوان

بابام گفت با این مهریه قبول نمیکنه

215 بازدید | 14 پست

بابام میگه مهریه ات ۱۱۰ تا خواستگارم میگه اگر شروط ضمن عقد بدم ۱۴ تا

تازه تصنیف اموال هم قبول نمیکنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حق طلاق و تحصیل و کارو بگیری  

بیشتر از ۱۱۰ تا سکه ای می ارزه که تا قیامت صاحبشون نخواهی شو 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
خواستگار هم درست میگهحق حضانت فرزندحق طلاق و این چیزارو بگیری با 110 تا خیلیه دیگهه حق داره سخت اعتم ...

خب حق حضانت فرزند و حق طلاق رو که از قبل خود مرد داره حتی لازم نیست کسی بهش اینا رو قانونی بده ولی دختر داره اعتماد میکنه واسه دختر سخت نیست؟

با مهریه کاری ندارم حرفم رو حق و حقوقه که با این دیدگاه نظر دادین

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دختر مهریه نمیده عزیزماگه مهریه نگیره به جاش تصنیف اموال بشهه

بحثم سر مهریه نیست

یعنی اصلا با مسائل مالی کاری ندارم

شما میگی حق حضانت و حق طلاق داری اعتماد سخت میشه

مرد از اول حق طلاق و حضانت داره و حتی لازم نیست کسی این حقوق رو بهش بده خب برای دختر اعتماد سخت نمیشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بحثم سر مهریه نیستیعنی اصلا با مسائل مالی کاری ندارمشما میگی حق حضانت و حق طلاق داری اعتماد سخت میشه ...

جوابتون دادم

گفتم اگه مرد حق طلاق داره وقتی بخواد طلاق بگیره و بره مهریه ندارههه کههه تا قرون آخر مهریه رو باید بده بعد طلاق یک. طرفه ولی زن مهریه داره بخواد طلاق یک طرفه بگیره مهریه رو. هم. میتونه بزاره اجرا