2777
2789
گفتم شاید به اونم جواب بده

هر چی زودتر بری به نفعته زودتر خوب میشه جاشم کمتر میمونه 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من چرکی نیست قرمزه همش تهرانم

فقط مراقب سرایتش باشید یوقت میبینید کنار چشمتون میزنه روشو بپوشونید 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اع چ بد . برا شما زخم شده بود؟؟

بله دیگه مثل زخم خشک شده بود . خیلی زود بزرگ میشه و جاهای دیگه میزنه . 

برا من چرکی نیست قرمزه همش تهرانم

خب اولشه هنوز. بعدا چرکی میشه. اگه رو دست منو ببینی همین امشب راه میافتی میری درمونگا. صورت و بینی ک جای خود داره. اصصصصلا گیاهی استفاده نکن. تو شهر ما آمپول میزنن خشک میشه خودش

خدا کنه

چطوری تهران زدید مگه پشه سالک هست تهران .ما رفته بودیم دهات یبار اونجا اب جمع شده بود که پدرمو زدن 

تا الان هزار جا زدم تازه فهمیدم سالکه🤦‍♀️

وای تو روخدا مراقب باشید خیلی اذیت میشید تا درمان شه . 

همون ب خاطر اینکه جاش نمونه میگم میترسم جاش خیلی ضایع بشه

من نمیدونستم و خیلی میشستمش سعی کن تا جایی ک امکان داره بهش اب نرسونی اینکه برای من جاش موند هم خیلی دیر متوجه شدم چ خبره و هم اینکه یه قسمت از پام رو کلی نیش زده بود سعی کن سریعتر درمانش کنی

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
چطوری تهران زدید مگه پشه سالک هست تهران .ما رفته بودیم دهات یبار اونجا اب جمع شده بود که پدرمو زدن&n ...

نمیدونم پارسال تابستون رفته بودیم اردبیل و جلفا دکتر گفت فکر نکنم اونجا باشه ولی باز نوشت

اهان ببخشید چقدر طول کشید تا زخم بشه و خوب بشه

ما هر هفته میرفتیم فکرکنم ۲ماه . اگه زود بری ۱ماه . یعنی ۴جلسه .