2777
2789
عنوان

کنکور

460 بازدید | 71 پست

سلام خانوما❤️

من رتبه 18000 منطقه 3 آوردم، بهترین رشته ای که میتونم برم چیه؟

پرستاری آزاد شهر خودمون رو که آوردم

ولی بین چند چیز موندم

پرستاری آزاد، زیست شناسی گرایش دبیری، حسابداری، مدیریت امور مالی، بهداشت عمومی... 

حسابداری و مدیریت برای محل کار بابام خوبه، از یه طرف میگم بازار کار پرستاری خیلی بهتره، مشاورم بهداشت عمومی رو هم توصیه میکنه

برام درامد و جذب از همه مهم تره

نظر شما چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبیری زیست شناسی آوردی؟  ایوللل😍🔥خوشم میاد از این رشته البته من کنکوری 402 هستم پزشکی میخوا ...

نه عزیزم، زیست شناسی جانوری میخونی، بعد ارشد دبیری زیست میخونی، هرچند ترازم به دبیری زیست شناسی فرهنگیان میخوره ولی خیلی امیدوار نیستم

نه عزیزم، زیست شناسی جانوری میخونی، بعد ارشد دبیری زیست میخونی، هرچند ترازم به دبیری زیست شناسی فرهن ...

من دوست دارم هم پرستارن هم بهداشت

ولی میگن کاش میرفتیم فرهنگیان کارشون خیلی سبکه کل تابستونو عید بیکار

الانم دارن توجه ویژه ای ب فرهنگیان میکنن حقوقشونودارن میبرن بالا

تاپیک های انرژی مثبت صدام کنید
علاقه خودت مهمه  اما پیشنهاد من پرستاریه بازار کارش که عالیه حقوقشم خوبه فقط فشار کاری زیاده ...

والا من خودم پرستاری رو بیشتر میپسندم، بهداست نمیدونم چطوریاس ولی میگن بازار کارش بد نیست و خوبیش اینه که محدود به بیمارستان نیستی و خیلی جاها میتونی کار کنی مثل مدرسه، مرکر بهداشت و...