2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم   میخوام یکمی پول دارم بیارم تو بورس    اگه  به جوابت رسیدی  منو لایک کن 

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
فکر نمیکنی چندروز آینده بهتر بشه؟

تا 100 سال آبنده هم بهتر نمیشه

شناخت کامل داری از بازار ؟ اگه قصد خرید سهم با توصیه یا پیشنهاد کسی رو داری و آشنایی با بازار نداری بهت توصیه میکنم وارد نشو .هر سهمی رو با هر قیمتی نباید خرید تهش ضرر سنگین میکنی مثل اونایی که مرداد 99 تو سقف قیمتی بعضی سهم های حبابی رو خریدن که تو کامنتهای بالا نمونش هست.با علمش وارد شو

میخوای بخری اصلا تک سهمی نشو

حدود ۷ تا سهم بخر یعنی با ۲۰ تومن بخر ده تومن هم بزار برا میانگین کم کردن

اگه همینجوری میخوای بخری ریسکش بالایه

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
 میخوای بخری اصلا تک سهمی نشو حدود ۷ تا سهم بخر یعنی با ۲۰ تومن بخر ده تومن هم بزار برا میانگی ...

درهرصورت بورس ریسک داره اونم با این دستکاری ها تو بورس

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
چه سهامی بهتره؟ کوتاه مدت  

شفا

ثغرب

ثپردیس

آس پ شاید مدتی طول بکشه

کدماح برا سه ماه بسته میشه ولی سهم خوبیه و حداقل ریسک نداره فردا با یه تومن بخر ولی برا چند ماه بسته میشه و بعد با قیمتی که کدما باشه باز میشه 

البته همانطور که گفتم بوریس در هر صورت ریسک داره ولی اون سه تای اولی رو بعدا خواستی با یه تومن یا دو تومن بخر

ولی احتمالا فردا بازار منفیه و شاید پس فردا هم منفی باشه چون سعی میکنن بازار رو منفی و مثبت کنن تا نوسان بگیرن

آ س پ هم خواستی یه تومن بخر

اگه پولت تو کارگزاری مفید بزاری و خرید نکنی هم کارگزاری سود کمی بهت میده در مورد بقیه کارگزاری ها خبر ندارم

درمورد بیت کوین هم تحقیق کن اما خودم هنوز نرفتم داخل بیت کویین

شفا ثغرب ثپردیس آس پ شاید مدتی طول بکشه کدماح برا سه ماه بسته میشه ولی سهم خوبیه و حداقل ریسک ند ...

پپولی که لازم دارییا زود لازمت میشه داخل بورس نبر 

درضمن بورس کلی ریسک داره بهمین جهت تعداد زیادی  از  کسایی که تازه داخلش رفتیم ممکنه توصیه کنیم وارد میشن جون خیلی خطر داره و هرکی سهام معرفی کرد اعتماد نکن و در نهایت مسولیت با خودته

و اصلا طمع نکن و زیاد و هیجانی پول وارد سهام نکن

چه سهامی بهتره؟ کوتاه مدت 

ددرضمن کوتاه مدت یعنی برا چند وقت؟