2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 16 پست
ببین من سه ماهه. میخوام ریسک کنم. خوش بین هستم. یکی از اطرافیان استاد هست ولی من کلاسش نرفتم. غیر مس ...

سه ماهه؟

خب اسم سهامی گه گفتم فکر کنم خوبن ولی خب باید یه مقداری سود کردی خارج بشی نه اینکه نظر بمونی سه ماه بشه و  خارج بشی

من خودم تو غنوش هستم و اونم خوبه

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
ببین من سه ماهه. میخوام ریسک کنم. خوش بین هستم. یکی از اطرافیان استاد هست ولی من کلاسش نرفتم. غیر مس ...

رکیشح هم بخر

مثلا امروز یه میلیون اگه دو روز دیگه تو منفی بیشتر بود  بازم بخر 

سهام خوبیه اما خب ریسک هم داره

اگه این رو خریدی بگو تا قدم به قدم بگم چکار کنی ممکنه یه بار قیمت خوبی باشه و نیاز باشه خیلی بخری

البته برا این سهام باید همیشه تو دسترس بورس باشی تا سریع بفروشی

سهم ریسکی ولی با سود و ضرر بالایه ولی الان قیمتش خوبه

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.