2777
2789
عنوان

کرونای دلتا کیا مبتلا شدن

236 بازدید | 30 پست

سلام روزتون بخیر بنده پارسال باردار بودم چهار ماه کرونا گرفتم از نوع گوارشی شکر خدا خوب شدم آسیبی به جنین نرسید الان هفت ماه هست هفته پیش من علائمی مثل عطسه و گلو درد و آبریزش بینی داشتم چون سابقه آلرژی دارم گفتم آلرژیه فردای اون روز نوزادم تب شدید داشت تا سه روز بعد سرفه و عطسه و تورم گلو و اسهال دکتر گفت بیماری ویروسی شایع بین نوزادها هست گفتم من آلرژی دارم ممکنه از من گرفته گفت ممکنه اما من تا یه خربزه یا مثل دیشب انگور بخورم گلو دردم خیلی دردناکتر میشه به نظر شما کرونا دلتاس و نوزادم دچار کرونا دلتا شده بود آخه هنوز سرفه داره

آدم یک « بودن» است و انسان یک «شدن» است✓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من تب داشت فقط تب ولی بالا ۳۹(سه سالو نیمشه)بردمش متخصص گفت کروناس و خودت ماسک بزن الان ۷۰درصد مراجعام کرونا دارن من ماسک نزدم سه شب بچم تب داشت و روز چهارم که دیرور باشه تبش افتاد ولی سرفه وحشتناک میکنه با ابریزش بینی امروز باز بردمش پیش همون دکتر اشنامونه گف اخر خودتم درگیر شدی اخه منم گلوم دو روزه درد میکنه صدام گرفته…گفت کروناس و کلی دارو داد برای بچم گف تا فردا خوب نشد باید سیتی بگیریم

خود ازمایشاتم نوع کرونارو نشون نمیده عزیزم بعد چجوری بگیم کروناس یا نه یا از نوع دلتاس یا چینی برید ...

آخه ترسم آینه تو این اوضاع مراکز درمانی پر هست از ویروس کرونا شاید نباشه برم آزمایشگاه و اینجور جاها بدتر مبتلا شم دوتا بچه کوچیک دارم

خود ازمایشاتم نوع کرونارو نشون نمیده عزیزم بعد چجوری بگیم کروناس یا نه یا از نوع دلتاس یا چینی برید ...

من همه علایمو دارم ازمایش دادم منفی شد ولی دکترا میگن کرونا داری چون علایمش رو‌داری

من دلتا گرفتم ده روزه 

بویایی صفرررر چشایی صفررر

سر درد 

کمردرد وحشتاک توی کتف و قفسه سینم اوایلش خیلی درد میکرد طوری که نفسم میگرفت 

بی حالی بدن درد 

تب بالا 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
بچه من تب داشت فقط تب ولی بالا ۳۹(سه سالو نیمشه)بردمش متخصص گفت کروناس و خودت ماسک بزن الان ۷۰درصد م ...

یا علی مدد به حق فاطمه زهرا خدا شفاتون بده ایشالله وخیم تر نشه دوست عزیز

من دلتا گرفتم ده روزه  بویایی صفرررر چشایی صفررر سر درد  کمردرد وحشتاک توی کتف و قفسه س ...

نه بویایی من خوبه یه هفته عطسه و گلو درد دارم فقط انشاالله هر چه زودتر خوب بشید 

من همه علایمو دارم ازمایش دادم منفی شد ولی دکترا میگن کرونا داری چون علایمش رو‌داری

منفی کاذب بوده حتما قرنطینه شو

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

خدا خودش به همه کمک کنه ایشالله همه‌کرونایی خوب بشن و این مریضی منحوس هر چه زودتر محو بشه بخدا مُردیم چه نداشته باشیم از استرسش داشته باشیمم‌که هیچی مخصوصا مادرا که خونه رو میچرخونند هی روزگار

بچه های منم دو ساله و پنج ساله هستن گرفتگی و ابریزش بینی و عطسه داشتن بعدش یکم تب کردن در حد دو روز ولی تبشون خیلی بالا نمیرفت ولی گلو درد شدید دارن و الانم یکم سرفه میکنن دکتر گفت به احتمال زیاد کروناست گفتن دلتا خیلی وقتها علائمش مثل سرماخوردگی هست دکتر گفت اگر اسهال اضافه شد که قطعا کروناست

البته خودم و همسرم مشکلی نداریم