2777
2789

سلام خانوما میشه به من توضیح بدید روزهای تخمک گذاری چه روزهایی هستن؟سر در نمیارم واقعا هر چی میخونم راجبش

خدایا آرامش این قلبم تویی...

برنامه ایمپورتنت ک برای پریودیه رو دانلود کن خودش مشخص کزده

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز ۱۲ پریودی تا ۲۰ امکان بارداریت هست بستگی به پریودیت داره کی تموم شه کامل پاک شی و بازه ی زمانی تخمک ذاری شروع شه خود من روز دوازدهم تخم گذاری دارم درد ناحیه راست ترشحات تخم مرغی شفاف 

توده سلولی که از تخمدان خارج شده هاوی اووسیت ثانویه و چند سلول فولیکولی هستش وقتی وارد رحم میشه و لقاح صورت نمی گیری خود به خود سطح هورمون های استروژن و پروژسترون پایین میاد و به دنبالش چون دیگه این هورمون ها نمی تونن دیواره رحم رو تغذیه و مستحکم کنن خون ریزی صورت میگیره که ناشی از از بین رفتن دیواره ساخته شدست

فقط یک روز؟؟

اره عزیزم فقط یک روز در ماه هست، میگن برای بارداری سه روز بعد از اتمام پریودی تا یک هفته نزدیکی داشته باشید احتمال بارداری میره بالا، چون تخمک زن تا 24ساعت زنده است و اسپرم مرد تا ظ72ساعت ، 

از روز ۷ تا بیستم بزار مشخص میشه من این کارو کردم ولی خب من قشنگ درد شدید دارم و ترشح و سونو هم تایی ...

یعنی هفت روز که  از پریودم گذشته کیت رو بزارم؟؟

اره عزیزم فقط یک روز در ماه هست، میگن برای بارداری سه روز بعد از اتمام پریودی تا یک هفته نزدیکی داشت ...

عزیزم من یه دختر کوچولو دارم می‌خوام بچه بعدی پسر بشه...شنیدم روز تخمک گذاری اقدام کنم پسر میشه درستع؟؟؟

عزیزم من یه دختر کوچولو دارم می‌خوام بچه بعدی پسر بشه...شنیدم روز تخمک گذاری اقدام کنم پسر میشه درست ...

عزیزم من تاره ازدواج کرده بودم واسه معاینه رفتم دکتر،دکتر در رابطه با معاینم بهم گفت اگه بچه پسر میخوای باید دخول کامل انجام بگیره اگه دختر میخوای دخول کامل انجام نگیره